Vratite se kući u svoj savršeni svet

Prelistaj nadole

Mobile-windfree-header.jpgDT-windfree-header.jpg

Istražite svet kontrole klime

Otkrijte toplotne pumpe i klima-uređaje sa kompanijom Samsung.
 • DT-ambientata-climatehub-header.jpg

  Šta je toplotna pumpa

  Otkrijte udobnost tokom čitave godine sa sistemom toplotne pumpe kompanije Samsung. Sistem vas leti hladi, zimi greje, a pruža vam i toplu vodu. Iskusite potpunu kontrolu klime u svom domu već danas.
 • 7c29e038 2a73 4c0b b512 e1f79363015d

  Šta podrazumeva klimatizacija

  Saznajte više o klimatizaciji i rešenjima koja je kompanija Samsung pripremila za vas. Naši sistemi vas održavaju prijatno rashlađenim, ali vam takođe pružaju grejanje tokom zimskih meseci. Otkrijte brojne prednosti Samsung klima-uređaja.

Vrhunska rešenja za klimatizaciju

Dizajnirani na osnovu inovacija koje pokreću ljudi.
 • DK-windfree-home-office-feature-visual-2.jpg

  WindFree™ klimatizacija

  Predstavljamo vam jedinstvenu ponudu Samsung klima-uređaja sa WindFree™ tehnologijom za vrhunsku udobnost u bilo kom zatvorenom prostoru bez hladne promaje¹.
 • dt windfree smartthings feature visual

  SmartThings

  Sa automatizacijom, integracijom uređaja i jednostavnim komandama za povezan i praktičan dom. Sada je pravo vreme da prigrlite pametno življenje sa aplikacijom SmartThings.
samsung training installer 2

Pronađite instalatera

Potražite savet prema vašoj specifičnoj situaciji i vašim potrebama od Samsung instalatera u vašoj blizini i dobićete idealnu toplotnu pumpu ili savršen sistem za klimatizaciju prilagođen vašim potrebama.
Pronađite instalatera

¹ ASHRAE (Američko udruženje inženjera rashladnih sistema, grejnih sistema i sistema za klimatizaciju) definiše „stojeći vazduh” kao vazdušnu struju koja se kreće brzinom manjom od 0,15 m/s, bez hladne promaje.