Sistemi za kontrolu klime u vašem domu

Prelistaj nadole

MB-windfree-kitchen-feature-visual.jpgDT-windfree-kitchen-feature-visual.jpg

Stvorite svoje sopstveno utočište u svom domu sa našim pametnim sistemima za klimatizaciju koje pokreće veštačka inteligencija, uključujući rešenja za grejanje, toplu vodu i hlađenje koja zadovoljavaju potrebe za klimatizacijom unutrašnjeg prostora svakog dana u godini. Od jednostavnih sistema do onih naprednijih – naša rešenja garantuju da ćete se osećati najprijatnije tamo gde je to najvažnije: u sopstvenom domu.

Rešenja za klimatizaciju

Naša rešenja za klimatizaciju rade mnogo više od samog hlađenja i grejanja: ona stvaraju savršenu ravnotežu između unutrašnjih temperatura, nivoa vlažnosti, a u nekim slučajevima se čak staraju i za prečišćavanje vazduha. Osim toga, naši sistemi za klimatizaciju su kompatibilni sa širokom paletom unutrašnjih jedinica (različitih stilova i kapaciteta). Istražite koji sistem odgovara vašim potrebama.
 • schematic single split

  Single Split

  Single Split sistemi za klimatizaciju povezuju jednu spoljašnju jedinicu na jednu unutrašnju jedinicu. Ovi sistemi su savršeni za kontrolisanje klime u jednoj prostoriji u vašem domu, kao što su spavaća ili dnevna soba.
 • schematic multi split

  Multi Split

  Multi Split sistemi za klimatizaciju povezuju jednu spoljašnju jedinicu na više unutrašnjih jedinica (do pet), čime vam omogućavaju da nezavisno kontrolišete klimu u različitim prostorijama. Ovi sistemi su idealni za višespratne stambene objekte sa ograničenim spoljašnjim prostorom. Oni predstavljaju dobar izbor ako želite kontrolu nad temperaturama u različitim prostorijama ili delovima vašeg doma.
 • 7c29e038 2a73 4c0b b512 e1f79363015d

  Šta je klima-uređaj?

  Klima-uređaj hladi prostoriju tako što uvlači topao vazduh, hladi ga pomoću rashladnog sredstva i izduvava hladan vazduh. Takođe može da zagreva, odvlažuje vazduh uklanjanjem vlage i da ga prečišćava pomoću filtera. Otkrijte kako klima-uređaji funkcionišu i koje funkcije nude za vrhunsku udobnost u zatvorenom prostoru.

Rešenja za toplotnu pumpu

Kada ste kod kuće, sve što vam treba tokom hladnih zimskih noći je da se udobno smestite, možda da pripremite toplu kupku, dok tokom vrelih letnjih dana samo želite da se rashladite. Rešenja za toplotnu pumpu vam upravo to omogućavaju. Otkrijte koji EHS je savršen za vaše potrebe. Naše opcije za pametno povezivanje sada čine posao održavanja doma udobnim još lakšim.
 • dk vibrant bedroom small second time

  Grejanje

  Ako želite samo da zagrejete svoj dom, naši EHS Mono i EHS Split sistemi nude mogućnost grejanja i pripreme sanitarne tople vode. Oni se povezuju na različite odašiljače toplote, kao što su sistemi podnog grejanja, radijatori i jedinice ventilokonvektora. Ovi sistemi su odlična opcija ako prvenstveno želite da zagrejete svoj dom i tražite rešenje koje može da funkcioniše sa vašim postojećim sistemom za grejanje.
 • dk windfree climatehub 1 feature visual 2

  Grejanje i hlađenje

  Ako želite sve u jednom rešenje za udobnost tokom čitave godine, naš TDM Plus sistem se bez napora prebacuje između hlađenja i grejanja, a može da priprema i sanitarnu toplu vodu. Ovaj sistem predstavlja dobar izbor ako želite svestrano rešenje koje može da zadovolji vaše potrebe za grejanjem, hlađenjem i pripremom sanitarne tople vode tokom čitave godine.
 • EHS Mono HT Lifestyle Image 06

  Šta je toplotna pumpa?

  Za razliku od tradicionalnih sistema za grejanje koji se zasnivaju na fosilnim gorivima, toplotne pumpe koriste električnu energiju i slobodnu energiju spoljašnjeg vazduha za stvaranje toplote i pripremu tople vode za domaćinstvo. Otkrijte kako funkcionišu sistemi toplotne pumpe za pružanje komforne mikroklime tokom čitave godine i saznajte koje još prednosti ovi sistemi nude.
c5de1f5f 386a 446e be34 e2264cc4eb14

U potrazi ste za rešenjima za klimatizaciju za svoje preduzeće?

Čini se da ste dospeli na našu stranicu posvećenu rešenjima za klimatizaciju za stambeni sektor. Ako ste vlasnik preduzeća u potrazi za sistemom za klimatizaciju za vaš hotel, kancelariju, maloprodajni objekat ili restoran, kliknite na dugme da otkrijete više o našoj ponudi rešenja za klimatizaciju za poslovni sektor.
Otkrijte rešenja za poslovni sektor