Rehati gjatë gjithë vitit me sistemet e ngrohjes dhe ftohjes së Samsung

Lëvizni poshtë

Mobile-bedroom-lamp-header.jpgDT-bedroom-lamp-header.jpg

Maksimizoni komoditetin tuaj në shtëpi me një pompë ngrohjeje Samsung

Pompat e ngrohjes Samsung njihen gjithashtu si sistemet tona të ngrohjes ekologjike (EHS). Pompat e ngrohjes po udhëheqin me novatorizëm largimin nga kaldajat tradicionale me gaz që funksionojnë me lëndë djegëse fosile. Në vend të tij, ato përdorin energjinë elektrike dhe energjinë e ambientit të ajrit të jashtëm për të gjeneruar ujë të ngrohtë dhe ngrohje banese nëpërmjet radiatorëve dhe ngrohjes nën dysheme. Pompat tona të ngrohjes ofrohen gjithashtu me kondicionerët tanë novatorë WindFree™. Ne ju mbajmë ngrohtë në dimër dhe freskët në verë.

DT-ehs-windfree-smaller-header.jpg

Sistemi i plotë

Komponentët tipikë të një pompë ngrohjeje përfshijnë katër pjesë: një njësi të jashtme, një sistem hidronik, një depozitë uji të ngrohtë për banesa dhe një kontrollues.
Zbuloni produktet tona

Pse të përdorni një pompë ngrohjeje Samsung?

Për t'u ndjerë rehat gjatë gjithë vitit

Është e thjeshtë, pompat e ngrohjes së Samsung sigurojnë që rehatia juaj të vijë e para, pavarësisht sezonit. Me njësinë tonë të njësuar TDM Plus, ju e mbani shtëpinë komode dhe të ngrohtë nëpërmjet një radiatori ose ngrohjeje nën dysheme dhe përfitoni një skapatelë të këndshme freskie me ajër të kondicionuar. Nëse keni nevojë vetëm për ngrohje, mos kërkoni më larg se njësitë tona Split dhe Mono.

Pompat e ngrohjes të Samsung ofrohen në dy lloje:

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje të njësuar për ngrohje dhe ftohje ose thjesht një zgjidhje ngrohjeje, Samsung është këtu për të përmbushur nevojat tuaja.
  • mb-ehs-eco-friendliness-on.jpg

    Ngrohje

    Opsionet tona Mono dhe Split ju ofrojnë ujë të ngrohtë dhe ngrohje në banesë.
  • mb-ambientata-climatehub.jpg

    Ngrohje dhe ftohje

    Përfitojini të gjitha - ngrohje, ujë të ngrohtë për banesa dhe ajër të kondicionuar. Zgjidhni TDM Plus.
DT-spacesaving-header.jpg

Krijoni më shumë hapësirë në shtëpi

Cilëndo zgjidhje të bëni, ajo do të marrë sa më pak hapësirë të jetë e mundur. Të gjitha zgjidhjet e pompës ngrohëse të Samsung janë të pajtueshme me ClimateHub, një zgjidhje e integruar dhe e njësuar. Me dizajnin individual dhe kompakt, ClimateHub ndërthuret në mënyrë harmonike me brendësinë e shtëpive tuaja.
Zbuloni ClimateHub

¹ Nuk disponohet në Samsung EHS TDM Plus, i cili përdor një depozitë DHW të palëve të treta. ² Nuk disponohet në Samsung EHS Mono dhe TDM Plus, të cilat përdorin një depozitë DHW të palëve të treta. ³ Nevojitet lidhje me Wi-Fi dhe një llogari në programin SmartThings nga Samsung. Seti i Wi-Fi duhet porositur veçmas. Kërkon iOS 10.0 e lart dhe Android 5.0 e lart.