Rreth Samsung Climate Solutions

Lëvizni poshtë

MB-windfree-climatehub.jpgDK-windfree-climatehub.jpg

Struktura jonë e biznesit

Samsung Electronics ka ripërcaktuar komfortin e klimatizimit të brendshëm për shoqërinë e së nesërmes që kur ka prezantuar kondicionerin e vet të parë në vitin 1974. Në vitin 2005 Samsung Electronics ka hyrë në tregun evropian të kondicionerëve komercialë. Samsung Climate Solutions synon t'i ndihmojë njerëzit të gjejnë ritmin e tyre, në mënyrë që të ndihen dhe të jetojnë më të mirën – qoftë në punë, në lojë apo në pushim. Ne jemi të përkushtuar ndaj ofrimit të zgjidhjeve me më efikasitet energjetik me zgjidhje novatore në ftohje, ngrohje, ujë të ngrohtë për banesa, frigoriferike dhe ndërtimesh inteligjente. Për çdo hapësirë ku njerëzit krijojnë përvoja të paharrueshme së bashku, qofshin ato hapësira komerciale apo shtëpi banimi. Për partnerët tanë të sektorit, ne ofrojmë trajnim të vazhdueshëm teknik për zgjidhjet e klimatizimit dhe të ndërtimit inteligjent, si dhe mbështetje pas shitjes dhe teknike. Me mbështetjen e reputacionit të cilësisë Samsung dhe risitë e fjalës së fundit, duke përfshirë zgjidhjet e lidhjeve digjitale. Zotimi afatgjatë ndaj tregut evropian ka sjellë dhe hapjen e Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) në vitin 2017 në Amsterdam, Holandë. Në SEACE, synimi ynë është të harmonizojmë aktivitetet në më shumë se 30 vende evropiane.

DK-SEACE-european-overview.jpg
DK-windfree-kitchen-feature-visual-1.jpg

Marka Samsung

Samsung është një emër me famë botërore, sinonim i tejkalimit të kufijve. Samsung qëndron për novacionin e orientuar nga njeriu, duke i vendosur njerëzit në qendër të gjithçkaje. Ne përpiqemi të krijojmë zgjidhje klimatike lider në treg që përmirësojnë vazhdimisht mënyrën se si njerëzit jetojnë dhe punojnë.
Samsung.com