Ejani në shtëpi në ambientin tuaj të përsosur

Lëvizni poshtë

mb windfree climatehub 1 feature visual 2dk windfree climatehub 1 feature visual 2

Eksploroni botën e kontrollit të klimës

Zbuloni pompat e ngrohjes dhe klimatizimin me Samsung.
 • DT-ambientata-climatehub-header.jpg

  Çfarë është pompa e ngrohjes

  Zbuloni komoditetin gjatë gjithë vitit me një sistem pompe ngrohjeje nga Samsung. Ftohet në verë, ngrohet në dimër dhe siguron ujë të ngrohtë. Përjetoni kontrollin e plotë të klimës në shtëpinë tuaj sot.
 • 7c29e038 2a73 4c0b b512 e1f79363015d

  Çfarë është ajri i kondicionuar

  Mësoni rreth ajrit të kondicionuar dhe zgjidhjeve që Samsung ju vë në dispozicion. Sistemet tona ofrohen për t'ju mbajtur të freskët, por edhe për t'ju siguruar ngrohje në dimër. Zbuloni përfitimet e shumta të ajrit të kondicionuar Samsung.

Zgjidhjet më moderne të klimës

Projektuar me novacionin e orientuar nga njeriu si parim.
 • DK-windfree-home-office-feature-visual-2.jpg

  Kondicionim ajri WindFree™

  Prezantimi i gamës unike të kondicionerëve të Samsung me teknologjinë WindFree™, për rehati maksimale të brendshme në çdo hapësirë pa rryma të ftohta¹.
 • dt windfree smartthings feature visual

  SmartThings

  Me automatizimin, integrimin e pajisjes dhe kontrollin e lehtë për një shtëpi të lidhur dhe të përshtatshme. Tani është koha t'i qaseni një jete inteligjente me SmartThings.

Katalogët e produkteve në internet

Katalogët tanë të produkteve ofrohen në internet për t'jua bërë jetën më të lehtë.
 • dk windfree home office feature visual

  Reklamë për banesa dhe me dritë

  Sisteme novatore klimatike që ofrojnë rehati të jashtëzakonshme dhe efikasitet të jashtëzakonshëm për shtëpitë dhe bizneset e vogla.
 • DK commercial 360 cassette

  Komerciale

  Sisteme që kombinojnë dizajn mahnitës dhe rendiment të avancuar për të përmbushur nevojat unike klimatike të çdo hapësire komerciale - të madhe apo të vogël.
 • DT-ambientata-climatehub-header.jpg

  EHS

  Sistemet e ngrohjes ajër-ujë që përdorin teknologji efikase të pompës së ngrohjes për të ofruar rehati supreme dhe kosto të ulëta funksionimi.

¹ ASHRAE (Shoqata Amerikane e Inxhinierëve të Ngrohjes dhe Kondicionerëve) e përcakton "Ajrin pezull" si rryma ajri që lëvizin me shpejtësi nën 0,15 m/s me mungesë rrymash të ftohta.