Për partnerët tanë

Lëvizni poshtë

samsung training installer 2samsung training installer 2

Katalogu i zgjidhjeve të klimatizimit nga Samsung

Përdorni funksionin tonë në internet për të shfletuar menjëherë katalogët tanë. Gjeni atë që ju nevojitet shpejt dhe lehtë.

Washing machine and dryer in a luxury bathroom.

Portali i partnerit

Një platformë për ju për të hyrë në informacione të përditësuara dhe për të ndarë këshillat dhe praktikat më të mira me kolegët tuaj. Partner Portal ju ofron burime teknike, mbështetje shërbimi dhe ju lejon të regjistroheni për të gjitha kurset tona të trajnimit.

DK-engineer-inst.jpg