Dizajn mahnitës. Rendiment novator. Krijuar për të përshtatur hapësirën tuaj.

Lëvizni poshtë

Shop1Shop1

Gama e zgjidhjeve komerciale të Samsung kombinon dizajnin mahnitës, teknologjitë e përparuara, fleksibilitetin e dizajnit dhe rendimentin optimal për të përmbushur nevojat e klimës së brendshme të pothuajse çdo zbatimi komercial, të madh apo të vogël. Nga resortet hotelerike te supermarketet lokale, sistemet tona janë shumë të personalizueshme për nevojat tuaja për ngrohje, ftohje, ujë të ngrohtë dhe/ose ajrim.

Gjeni zgjidhjen e duhur për biznesin tuaj

 • schematic CAC

  Split komercial

  Jeni duke kërkuar për një zgjidhje të kontrollit të klimës për një hapësirë ​​të vogël - të mesme, si p.sh. restorant, supermarket apo zyrë e vogël? Një sistem komercial Split mund të jetë zgjidhja për ju. Duke lidhur një njësi të jashtme me një njësi të brendshme, një sistem komercial Split ftoh (ose ngroh) ajrin brenda hapësirës suaj në temperaturën tuaj të preferuar, gjatë gjithë ditës.
 • Samsung Schematics VRF LowBuilding

  Variable Refrigerant Multi (VRF)

  Po kërkoni një zgjidhje të centralizuar që mund t'u shërbejë hapësirave të shumta brenda një ndërtese të madhe si kompleksi shumëkatësh i zyrave apo një hotel i madh? Merrni parasysh gamën e sistemeve VRF të Samsung. Me aftësinë për të siguruar ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë, sistemet tona VRF ofrojnë një zgjidhje të njësuar për nevojat e kontrollit të klimës së ndërtesës suaj.
 • Samsung Schematics VRF Chiller LowBuilding

  Hydro Variable Multi (HVM) Chiller

  Keni nevojë për një sistem klimatik me bazë uji për restorantin, supermarketin, hapësirën e shitjes me pakicë ose ndërtesën e banimit me shumë familje? Apo keni nevojë për një zëvendësim për sistemin tuaj ekzistues të freonit? Konsideroni HVM Chiller – sistemi i kontrollit të klimës së ujit të ftohtë të Samsung-ut, i cili kombinon përfitimet e teknologjisë VRF dhe të freonit, dhe ofron fleksibilitet kur bëhet fjalë për instalimin dhe funksionimin e projektimit të sistemit.
 • Samsung Schematics-Ventilation-New

  Ventilator me rikuperim energjie (ERV)

  Sistemet ERV të Samsung janë zgjidhje ajrimi që përmirësojnë cilësinë dhe temperaturën e ajrit të brendshëm duke shkëmbyer ajrin e ndenjur të brendshëm me ajër të pastër të jashtëm, ndërsa përdorin teknologjinë e rikuperimit të nxehtësisë për të parakondicionuar ajrin e pastër që futet. Nëse dëshironi ta lidhni ERV me një zgjidhje ekzistuese Samsung VRF në ndërtesën tuaj për të formuar një sistem të plotë të kontrollit të klimës, sistemet tona ERV Plus janë ideale.
DT-windfree-header.jpg

Po kërkoni zgjidhje klimatizimi për shtëpinë tuaj?

Duket se keni mbërritur në faqen tonë komerciale të zgjidhjeve të ajrit të kondicionuar. Nëse jeni pronar shtëpie që kërkon sisteme klimatike për shtëpinë tuaj, klikoni butonin për të zbuluar gamën tonë të zgjidhjeve për klimën e banesave.
Zbuloni zgjidhje për banim