Kondicioner avangardë

Lëvizni poshtë

9 Circle K Case Study RLC 2021 Pg109 Circle K Case Study RLC 2021 Pg10

Në Samsung, ne kemi riformuluar komfortin e klimatizimit të brendshëm për shoqërinë e së nesërmes që nga prezantimi i kondicionerit të parë në 1974.

Sot, gati më shumë se 50 vjet më vonë, ne vazhdojmë të shtyjmë kufijtë dhe të përmirësojmë mënyrën se si njerëzit jetojnë dhe punojnë me teknologjitë tona më të avancuara të klimës që i ndihmojnë të gjejnë ritmin e tyre, në mënyrë që të ndihen më mirë.

Zbuloni gamën tonë lider në tregun e zgjidhjeve klimatike

Projektuar me novacionin e orientuar nga njeriu si parim. Nga kondicionerët tanë revolucionarë WindFree™ që ju mbajnë të freskët pa rryma të pakëndshme deri te EHS (pompa e ngrohjes) që ofrojnë rehati të qëndrueshme gjatë gjithë vitit, ne kemi zgjidhjen perfekte për nevojat tuaja të klimës së brendshme.

Samsung EU Heating Kitchen 3055

Zbuloni produktet tona Hero

 • Windfree Home Office Feature Visual 2 Hi Res Isite

  Kondicionerët WindFree™

  Kondicionerët novatorë WindFree™ të Samsung janë të parët e këtij lloji: Teknologjia WindFree™ përdor mijëra mikrovrima për të shpërndarë ajrin e ftohtë në mënyrë uniforme pa ndonjë erë të ftohtë të pakëndshme. Në modalitetin WindFree™, ajri përhapet lehtë, duke krijuar një mjedis "Ajri pezull" që ju lejon të qëndroni të qetë të freskët.
 • Samsung Sevilla Rest 40

  Kaseta 360

  Dizajni novator rrethor i Kaseta 360 të Samsung sjell një notë sofistikimi në çdo hapësirë. Njësia e brendshme e dizajnuar me stil shpërndan ajrin në mënyrë të barabartë në çdo cep të dhomës, duke e mbajtur hapësirën tuaj në temperaturën ideale të brendshme, pa krijuar rrymë.
 • Washing machine and dryer in a luxury bathroom.

  ClimateHub

  ClimateHub është një zgjidhje e integruar dhe e njësuar që sjell klimën e përsosur të brendshme dhe ujin e nxehtë në shtëpinë tuaj. Kjo zgjidhje kompakte ju kursen hapësirë të vlefshme të brendshme duke kombinuar hidronjësinë dhe depozitën e ujit të ngrohtë në një njësi të vetme, të mirëprojektuar. Duke u ndërthurur më së miri në brendësinë e shtëpisë tuaj, ClimateHub është ideal si për shtëpitë e ndërtuara rishtas ashtu edhe për shtëpitë e rinovuara.
 • Windfree Lounge 2 Feature Visual 3 Hi Res Isite

  SmartThings

  Aplikacioni revolucionar Samsung SmartThings mund ta bëjë shtëpinë tuaj një shtëpi inteligjente. Ofrohet si në Android ashtu edhe në iOS dhe është në përputhje me asistentët kryesorë të zërit, duke ju dhënë më shumë kontroll mbi pajisjet tuaja inteligjente në një vend. SmartThings përfshin gjithashtu një funksion energjie (SmartThings Energy) që ju fuqizon të gjurmoni dhe monitoroni përdorimin tuaj të energjisë.
 • Thumbnail

  Pompat e ngrohjes (EHS)

  Pompa e ngrohjes EHS nga Samsung është një zgjidhje klimatike shumë fleksibël që ofron komfort klimatizimi të brendshëm për një sërë zbatimesh rezidenciale, nga shtëpitë e ndërtuara rishtas deri te shtëpitë e rinovuara. Duke përdorur energjinë elektrike dhe energjinë që gjendet në ajrin e jashtëm, pompat e ngrohjes EHS mund të gjenerojnë energjinë e nevojshme për të ngrohur shtëpinë tuaj, për të ngrohur ujin dhe disa njësi mund të ofrojnë edhe ajër të kondicionuar.
 • P198 199 TIME4537 1 dr02bw

  DVM S (Digital Variable Multi) Eco

  DVM S Eco është një nga njësitë më kompakte të kondicionerit në klasin e vet sot, duke e bërë DVM S Eco të lehtë dhe ekonomik për t'u instaluar dhe përdorur pa cenuar rendimentin. Ai përdor mirë hapësirën e vlefshme duke e bërë një opsion të përshtatshëm për kursimin e hapësirës për zyra për shembull.