Sistemet e kontrollit të klimës për shtëpinë tuaj

Lëvizni poshtë

MB-windfree-kitchen-feature-visual.jpgDT-windfree-kitchen-feature-visual.jpg

Krijoni strehën tuaj në shtëpi me sistemet tona klimatike inteligjente, të mbështetura nga AI, duke përfshirë zgjidhjet e ngrohjes, ujit të ngrohtë dhe ftohjes që plotësojnë nevojat tuaja për klimë të brendshme, çdo ditë të vitit. Nga sistemet e thjeshta tek ato më të avancuarat – zgjidhjet tona sigurojnë që të jeni të rehatshëm aty ku ka më shumë rëndësi: shtëpinë tuaj.

Zgjidhjet e kondicionerit

Zgjidhjet tona të kondicionerëve bëjnë më shumë sesa thjesht ftohje dhe ngrohje, ato krijojnë një ekuilibër të përsosur midis temperaturave të brendshme, niveleve të lagështisë dhe në disa raste edhe pastrojnë ajrin. Për më tepër, sistemet tona të kondicionerit janë në përputhje me një gamë të gjerë (stileve dhe kapaciteteve të ndryshme) të njësive të brendshme. Eksploroni se cili sistem funksionon për ju.
 • schematic single split

  Single Split

  Sistemet e kondicionerit Single Split lidhin një njësi të jashtme me një njësi të brendshme. Këto sisteme janë perfekte për të kontrolluar klimën e një dhome në shtëpinë tuaj, si dhomën e gjumit ose dhomen e ndjenjes.
 • schematic multi split

  Multi Split

  Sistemet e kondicionerit Multi Split lidhin një njësi të jashtme me njësi të shumta të brendshme (deri në pesë), duke ju lejuar të kontrolloni klimën e dhomave të ndryshme në mënyrë të pavarur nga njëra-tjetra. Këto sisteme janë ideale për banesa shumëkatëshe ku hapësira e jashtme mund të jetë e kufizuar. Ato janë një zgjedhje e mirë nëse doni të kontrolloni temperaturën e dhomave ose zonave të shumta të shtëpisë tuaj.
 • 7c29e038 2a73 4c0b b512 e1f79363015d

  Çfarë është kondicioneri?

  Një kondicioner ftoh një dhomë duke tërhequr ajrin e ngrohtë, duke e ftohur me gaz ftohës dhe duke nxjerrë ajrin e ftohtë jashtë. Mund të ngrohet, të hiqet lagështia duke hequr lagështinë dhe të pastrohet me filtra. Zbuloni se si funksionojnë kondicionerët dhe veçoritë që ato ofrojnë, për rehati maksimale në ambiente të brendshme.

Zgjidhjet e pompës së ngrohjes

Në shtëpi, dëshironi të rehatoheni gjatë netëve të ftohta të dimrit, të bëni një banjë të ngrohtë ose të freskoheni gjatë ditëve të nxehta të verës. Zgjidhjet e pompës së ngrohjes ju lejojnë ta bëni këtë. Zbuloni cili EHS (sistem ngrohjeje ekonomike) është i duhuri për ju. Opsionet tona inteligjente të lidhjes e bëjnë edhe më të lehtë mbajtjen e shtëpisë tuaj të rehatshme.
 • dk vibrant bedroom small second time

  Ngrohje

  Nëse po kërkoni vetëm të ngrohni shtëpinë tuaj, sistemet tona EHS Mono dhe EHS Split ofrojnë ngrohje dhe ujë të ngrohtë sanitar. Ato lidhen me një sërë emetuesish të nxehtësisë si sistemet e ngrohjes nën dysheme, radiatorët dhe njësitë e ventilkonvektorit. Ato janë një opsion i shkëlqyeshëm nëse kryesisht kërkoni të ngrohni shtëpinë tuaj dhe dëshironi një zgjidhje që mund të funksionojë me sistemin tuaj ekzistues të ngrohjes.
 • dk windfree climatehub 1 feature visual 2

  Ngrohje dhe ftohje

  Nëse dëshironi një zgjidhje e njësuar për rehati gjatë gjithë vitit, sistemi ynë TDM Plus kalon pa mundim ndërmjet ftohjes dhe ngrohjes dhe mund të prodhojë gjithashtu ujë të ngrohtë sanitar. Ky sistem është një zgjedhje e mirë nëse dëshironi një zgjidhje fleksibël që mund të përballojë nevojat tuaja për ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë sanitar gjatë gjithë vitit.
 • EHS Mono HT Lifestyle Image 06

  Çfarë është pompa e ngrohjes?

  Ndryshe nga sistemet tradicionale të ngrohjes me bazë lënde djegëse fosile, pompat e ngrohjes janë zgjidhje ngrohjeje me burim ajri që përdorin energjinë elektrike dhe energjinë e ambientit të disponueshme në ajrin e jashtëm për të gjeneruar nxehtësi dhe për të prodhuar ujë të ngrohtë për shtëpinë tuaj. Zbuloni se si funksionojnë sistemet e pompës së ngrohjes për të ofruar komfort klimatizimi gjatë gjithë vitit dhe përfitimet e tjera që ato ofrojnë.
c5de1f5f 386a 446e be34 e2264cc4eb14

Po kërkoni zgjidhje klimatizimi për biznesin tuaj?

Duket se keni mbërritur në faqen tonë të zgjidhjeve të ajrit të kondicionuar për banesa. Nëse jeni pronar biznesi në kërkim të sistemeve klimatike për hotelin, zyrën, shitjen me pakicë ose restorantin tuaj, klikoni butonin për të zbuluar gamën tonë të zgjidhjeve komerciale të klimës.
Zbuloni zgjidhje komerciale