Një sistem i thjeshtë shtëpiak. Një botë me mundësi.

Lëvizni poshtë

mb windfree smart things feature visualdt windfree smartthings feature visual

Me synimin për të revolucionarizuar mënyrën se si jetojmë, ne kemi krijuar një standard të ri

Duke përdorur teknologjinë më të fundit, një ndërfaqe praktike dhe aftësinë për t'u integruar me një gamë të gjerë pajisjesh, tani keni mundësinë ta ktheni shtëpinë tuaj në një shtëpi inteligjente. Qëndroni të lidhur dhe lehtësoni detyrat e përditshme. Pavarësisht nëse po kërkoni të krijoni një shtëpi plotësisht të lidhur ose thjesht dëshironi të kontrolloni pajisjet nga telefoni, SmartThings është zgjidhja për ju.


Karakteristikat kryesore

Frymëzohuni!

SmartThings (1)

Përjetoni të ardhmen e jetesës në shtëpi me aplikacionin tonë SmartThings

Shkarkoni aplikacionin

¹ Ofrohet në pajisje me Android dhe iOS. Kërkohet një lidhje me Wi-Fi, një llogari në Samsung dhe një set Wi-Fi (MIM-H04N) opsional. Kërkon iOS 10.0 e lart dhe Android 5.0 e lart. ² Modaliteti i kursimit SmartThings u ofron përdoruesve mundësi për të kursyer energji dhe/ose kosto. Kursimet aktuale ndryshojnë dhe varen nga modelet dhe kushtet e përdorimit. Modaliteti i kursimit mund të ndikojë në performancën e produktit. Kursimet janë vlerësime dhe mund të devijojnë nga përdorimi dhe kostot aktuale.