Ftohje inteligjente. Pa rryma të ftohta ajri.

Lëvizni poshtë

DK-windfree-home-office-feature-visual-2.jpgWindfree Home Office Feature Visual 2 Hi Res Isite

Prezantimi i gamës së parë të kondicionerëve WindFree™ në treg

Projektuar për të sjellë nivele të reja rehati në çdo hapësirë, pavarësisht se ku jeni apo çfarë jeni duke bërë. 

Ftohje WindFree™

Teknologjia novatore WindFree™ e Samsung rrit komoditetin tuaj të brendshëm duke përdorur mijëra mikrovrima për të shpërndarë ajrin e ftohtë në mënyrë uniforme pa ndonjë erë të ftohtë të pakëndshme. Në modalitetin WindFree™, ajri përhapet butësisht, duke krijuar një mjedis "Ajri pezull"¹ që ju lejon të qëndroni të qetë të freskët.

70285f05 c753 43ee b2d4 81dfc5a434d4

Karakteristikat kryesore

* Disa veçori mund të ndryshojnë në varësi të njësisë së brendshme të zgjedhur

Gjeni kondicionerin e duhur WindFree™ që i përshtatet nevojave tuaja.

Gama novatore WindFree™ e Samsung ju lejon të jetoni, punoni dhe relaksoheni rehat, pa përjetuar rryma të pakëndshme të ftohta.
 • Dk-tdm-plus-indoor-wall-mounted-AE022TNXDEH-EU-front.png

  Me montim në mur

  Kondicionerët e montuar në mur Samsung me teknologjinë WindFree™ ftohen shpejt nga cepi në cep, duke ju bërë të ndiheni rehat sa herë që dëshironi, kudo që të jeni.
 • am016mn1pbh2 001 front white

  Kaseta 1-drejtimëshe

  Trashësia e reduktuar dhe dizajni minimal i kësaj kasete e bëjnë një njësi të brendshme të përshtatshme për kontekste të ndryshme si hotele, dyqane, ekspozita apo edhe për shtëpinë.
 • am045nn4deh eu 001 front sensor on white

  Kaseta 4-drejtimëshe

  Kjo kasetë mund të përshtatet për zbatime të ndryshme si zyra dhe biznese në sektorin terciar. Ofrohet si minikasetë me katër drejtime ose kasetë standarde me 4 drejtime.
c5de1f5f 386a 446e be34 e2264cc4eb14

Zbuloni sistemet klimatike për biznesin tuaj

Zbuloni më shumë

¹ ASHRAE (Shoqata Amerikane e Inxhinierëve të Ngrohjes, Ngrirjes dhe Kondicionerëve) e përcakton "ajrin pezull" si rryma ajri në shpejtësi nën 0,15 m/s me mungesë rrymash të ftohta.

² Për funksionin AI Auto Comfort, kërkohet një lidhje Wi-Fi dhe llogaria e aplikacionit Samsung SmartThings. Funksioni AI Auto Comfort ruan të dhënat e përdoruesit, preferencat dhe modelet e përdorimit për të sugjeruar opsionet më të dobishme.

³ Ofrohet në pajisje me Android dhe iOS. Nevojitet lidhje me Wi-Fi dhe një llogari në Samsung.

⁴ Verifikuar nga Intertek, numri i raportit RT20E-S0010-R, data e lëshimit: 17 prill 2020. Elementi K (Precipituesi elektrostatik) i Samsung Electronics mund të sterilizojë mikroorganizmat që mblidhen në filtër (Escherichia coli: mbi 99%, Staphylococcus aureus: mbi 99%). Ky filtër kap pluhurin ultra të imët deri në 0,3 μm në madhësi. Filtri i pastrimit të ajrit PM 1.0 ofrohet për WindFree™ Pure dhe si aksesor për kasetën 360, kasetën 4-drejtimëshe dhe kasetën 1-drejtimëshe.

⁵ Verifikuar nga mostrat e testimit Intertek të Samsung AR9500T përmes qarkullimit të vazhdueshëm të ajrit (sipas protokollit KS K 0693:2016 duke përdorur virusin e bakteriofagut MS2 ATCC 15597-B1 dhe shtamin Escherichiacoli C3000 ATCC 15597) dhe filtrin antiviral të kujdesit të trefishtë (sipas kritereve të testimit të përcaktuara nga Samsung duke përdorur Staphylococcus aureus ATCC 6538 dhe Klebsiella pneumoniae ATCC 4352). Produktet tona nuk janë testuar për ndikimin e tyre në virusin COVID-19. Prandaj, ne nuk ngremë dhe as japim ndonjë pretendim apo garanci të shprehur ose të nënkuptuar për sa i përket virusit COVID-19. Ofrohet vetëm në modelet WindFree™ Elite dhe Avant.

⁶ Sensori i diktimit të lëvizjeve (MDS) pikas mungesën e lëvizjeve pas 5 minutash minimumi deri në 60 minuta maksimumi.

⁷ I disponueshëm në WindFree™ Elite dhe si aksesor për kasetën 4-drejtimëshe dhe mini kasetë 4-drejtimëshe.