Ejani në shtëpi në ambientin tuaj të përsosur

Lëvizni poshtë

Mobile-windfree-header.jpgDT-windfree-header.jpg

Eksploroni botën e kontrollit të klimës

Zbuloni pompat e ngrohjes dhe klimatizimin me Samsung.
 • DT-ambientata-climatehub-header.jpg

  Çfarë është pompa e ngrohjes

  Zbuloni komoditetin gjatë gjithë vitit me një sistem pompe ngrohjeje nga Samsung. Ftohet në verë, ngrohet në dimër dhe siguron ujë të ngrohtë. Përjetoni kontrollin e plotë të klimës në shtëpinë tuaj sot.
 • 7c29e038 2a73 4c0b b512 e1f79363015d

  Çfarë është ajri i kondicionuar

  Mësoni rreth ajrit të kondicionuar dhe zgjidhjeve që Samsung ju vë në dispozicion. Sistemet tona ofrohen për t'ju mbajtur të freskët, por edhe për t'ju siguruar ngrohje në dimër. Zbuloni përfitimet e shumta të ajrit të kondicionuar Samsung.

Zgjidhjet më moderne të klimës

Projektuar me novacionin e orientuar nga njeriu si parim.
 • DK-windfree-home-office-feature-visual-2.jpg

  Kondicionim ajri WindFree™

  Prezantimi i gamës unike të kondicionerëve të Samsung me teknologjinë WindFree™, për rehati maksimale të brendshme në çdo hapësirë pa rryma të ftohta¹.
 • dt windfree smartthings feature visual

  SmartThings

  Me automatizimin, integrimin e pajisjes dhe kontrollin e lehtë për një shtëpi të lidhur dhe të përshtatshme. Tani është koha t'i qaseni një jete inteligjente me SmartThings.
samsung training installer 2

Gjeni një instalues

Kontaktoni me një instalues Samsung pranë jush për këshilla të përshtatura për situatën dhe nevojat tuaja dhe për të instaluar pompën ideale ngrohëse ose sistemin e kondicionerit.
Gjeni një instalues

¹ ASHRAE (Shoqata Amerikane e Inxhinierëve të Ngrohjes dhe Kondicionerëve) e përcakton "Ajrin pezull" si rryma ajri që lëvizin me shpejtësi nën 0,15 m/s me mungesë rrymash të ftohta.