Dođite kući u svoju savršenu kupku

Listajte prema dole

Mobile-windfree-header.jpgDT-windfree-header.jpg

Istražite svijet kontrole klime

Otkrijte toplotne pumpe i klimatizaciju uz Samsung.
 • DT-ambientata-climatehub-header.jpg

  Šta je toplotna pumpa

  Otkrijte udobnost tokom cijele godine sa Samsung sistemom toplotne pumpe. Ljeti hladi a zimi grije i pruža toplu vodu. Doživite potpunu kontrolu klime u svom domu već danas.
 • 7c29e038 2a73 4c0b b512 e1f79363015d

  Šta je klimatizacija

  Saznajte više o klimatizaciji i rješenjima koja Samsung ima na raspolaganju za Vas. Naši sistemi su dostupni da Vas rashlade, ali i da omoguće grijanje u vrijeme zime. Otkrijte mnoge prednosti Samsung klimatizacije.

Vrhunska klimatska rješenja

Dizajniran s inovacijom koju pokreću ljudi u svojoj srži.
 • DK-windfree-home-office-feature-visual-2.jpg

  WindFree™ klima uređaj

  Predstavljamo jedinstven asortiman Samsung klima uređaja sa WindFree™ tehnologijom za vrhunsku udobnost u svakom zatvorenom prostoru bez hladnog propuha¹.
 • dt windfree smartthings feature visual

  SmartThings

  S automatizacijom, integracijom uređaja i jednostavnom kontrolom za povezan i praktičan dom. Sada je pravo vrijeme da prihvatite pametan život uz SmartThings.
samsung training installer 2

Pronađite instalatera

Kontaktirajte Samsung instalatera u svojoj blizini za savjet prema Vašoj situaciji i potrebama, kao i instaliranje idealne toplotne pumpe ili sistema za klima uređaj.
Pronađite instalatera

¹ ASHRAE (Američko društvo inžinjera za grijanje, hlađenje i klimatizaciju) definiše „Miran vazduh” kao strujanje vazduha na brzini ispod 0,15 m/s, bez hladnog propuha.