Sistemi kontrole klimatizacije za Vaš dom

Listajte prema dole

MB-windfree-kitchen-feature-visual.jpgDT-windfree-kitchen-feature-visual.jpg

Rješenja za klimatizaciju

Naša rješenja za klimatizaciju (AC) rade više od običnog hlađenja i grijanja, ona stvaraju savršenu ravnotežu između temperatura u zatvorenom prostoru, nivoa vlažnosti i u nekim slučajevima čak i prečišćavaju vazduh. Dalje, naši sistemi za klimatizaciju su kompatibilni sa širokim spektrom (različitih stilova i kapaciteta) unutrašnjih jedinica. Istražite koji sistem radi za Vas.
 • schematic single split

  Single Split

  Single Split sistemi za klimatizaciju povezuju jednu spoljašnju jedinicu sa jednom unutrašnjom jedinicom. Ovi sistemi su savršeni za kontrolu klime u jednoj prostoriji u Vašem domu, kao što je spavaća ili dnevna soba.
 • schematic multi split

  Multi Split

  Multi split sistemi za klimatizaciju povezuju jednu spoljašnju jedinicu sa više unutrašnjih jedinica (do pet), što Vam omogućava da kontrolišete klimu različitih prostorija nezavisno jednu od druge. Ovi sistemi su idealni za višespratne stambene zgrade kojima je vanjski prostor ograničen. Dobar su izbor ako želite kontrolisati temperaturu u više prostorija ili dijelova Vašeg doma.
 • 7c29e038 2a73 4c0b b512 e1f79363015d

  Šta je klima uređaj?

  Klima uređaj hladi prostoriju uvlačeći topli vazduh, hladeći ga rashladnim plinom i ispuhujući hladan vazduh nazad. Također može zagrijati, odvlažiti tako što uklanja vlagu i pročistiti filterima. Otkrijte kako klima uređaji rade i koje funkcije nude za vrhunski komfor u zatvorenom prostoru.
c5de1f5f 386a 446e be34 e2264cc4eb14

U potrazi ste za rješenjima za klimatizaciju za Vaše poslovanje?

Čini se da ste'došli na našu stranicu sa stambenim rješenjima za klimatizaciju. Ako ste'vlasnik poslovnog prostora i tražite sisteme za klimatizaciju za svoj hotel, kancelariju, maloprodajni prostor ili restoran, kliknite na dugme da otkrijete naš asortiman komercijalnih klimatizacijskih rješenja.
Otkrijte komercijalna rješenja