Sistemi klimatizacije za restorane

Listajte prema dole

mb 360 cassette caffe6  360CST 01 0

Udobno smješten gost je zadovoljan gost

Očekivanja u pogledu standarda restorana nadilaze sam kvalitet hrane i proširuju se na ambijent restorana. Stvaranje udobnog okruženja koje inspiriše goste da se opuste je od suštinskog značaja, što znači pronalaženje prave temperature i ventilacije. Želite osigurati da posjeta Vašem restoranu ima jasnu dodatnu vrijednost Vašim gostima, a ugodna klima je jedan od načina da upravo to i osigurate.

Pravo klimatsko rješenje za Vaš restoran

Mnogi faktori dolaze u obzir pri odabiru rješenja za klimatizaciju. Da li je to mala intimna soba ili veliki užurbani restoran? Da li je hrana za ponijeti ili za ručavanje unutar restorana? Koja je tema i lokacija? Zahtjevi velikog restorana s Michelinovim zvjezdicama neće biti isti kao i za male lokalne picerije. Da biste vodili uspješan restoran, u kojem su gosti i osoblje zadovoljni, a da se istovremeno možete prilagoditi scenarijima i godišnjim dobima koji se stalno mijenjaju, dobar sistem klimatizacije je neophodan.

(IDU)Wind Free 4Way Restaurant 1 close

Ostale zanimljive funkcije

Ušteda prostora

Kada je prostor na prvom mjestu, ne želite se nositi s glomaznim HVAC rješenjima. Nudimo razne kompaktne vanjske jedinice, kao što je naša DVM S Eco.
(ODU)DVM S2 Building Rooftop Multi 1

DVM S2

Samsung DVM S2 je dizajnirana da pruža visoku energetsku efikasnost svojom savremenom tehnologijom rekuperacije toplote. Također je optimizovana za prenos toplotne energije na maksimalnoj brzini prenosa uz minimalne gubitke. Zajedno sa tehnologijom rekuperacije toplote naših VRF sistema, osiguravate da koristite adekvatnu količinu energije koja će učiniti klimu u Vašem hotelu ugodnom i ujednačenom.
Saznajte više
DK commercial 360 cassette

Otkrijte druga komercijalna rješenja za klima uređaje

Istražite naš kompletan asortiman poslovnih rješenja da svoje poslovanje podignete na viši nivo.
Otkrijte više

¹ Kao što je objašnjeno u „Da bi osvojili povjerenje klijenata”, restorani plaćaju za poboljšanje ventilacije: Quartz. - https://finance.yahoo.com/news/win-customers-trust-restaurants-paying-080011690.html ² Verifikovao Intertek, broj izvještaja RT20E-S0010-R, datum izdavanja: 17. april 2020. K-element (Elektrostatički taložnik) kompanije Samsung Electronics može sterilizovati mikroorganizme koji se prikupe na filteru (Escherichia coli: iznad 99 %, Staphylococcus aureus: iznad 99 %). Ovaj filter hvata ultrafine čestice prašine veličine do 0,3 μm. PM 1.0 filter za prečišćavanje vazduha je dostupan za WindFree™ Elite, i kao dodatna oprema za četverosmjernu kasetu i mini četverosmjernu kasetu.