Uštedite i vrijeme i novac – prednosti toplotne pumpe

Listajte prema dole

Mobile-windfree-lounge-2.jpgDT-Windfree-Lounge-2-Feature-Visual-4-header.jpg

Po čemu su posebna

U kompaniji Samsung, naša misija je da budemo lider u stvaranju energetski efikasnijih sistema grijanja. Naše toplotne pumpe proizvode više ekološkog, energetski učinkovitijeg, sveobuhvatnog grijanja, tople vode i ujednačene klimatizacije za Vaš dom.

MB-white-sofa.jpg

Opšte prednosti toplotne pumpe

Energetska učinkovitost

Samsung toplotne pumpe uključuju niz tehnologija koje pomažu u optimizaciji Vaše potrošnje energije. Imaju ocjenu energetske efikasnosti i do A+++¹ u cijelom asortimanu kapaciteta i kompatibilne su sa solarnim PV sistemima a podržavaju Smart Grid koji dalje pomaže u smanjenju emisije CO2 i potražnje za električnom energijom u poređenju sa tradicionalnim plinskim kotlovima.
dt-atico-retiro.jpg

Neka bude savršeno

Toplotnu pumpu možete instalirati ili sa rezervoarom tople vode za domaćinstva treće strane ili je kombinovati sa Samsung ClimateHub rješenjem za rezervoare da biste bili sigurni da imate savršenu temperaturu vazduha i vode bez obzira na vremenske uslove napolju.
Saznajte više o našim rješenjima

¹ Na osnovu sezonskog koeficijenta učinka (SCOP) za 35 °C. Na osnovu testiranja definisanog u EN14825. Može varirati u zavisnosti od konfiguracije sistema, temperature i stvarnih uslova korištenja.