Rješenja za kancelarije

Listajte prema dole

P226 227 shutterstock 575241232P226 227 shutterstock 575241232

Vaša kancelarija je vitalni dio Vašeg poslovanja

To je mjesto gdje vaši zaposlenici provode značajnu količinu svog vremena, pa su dizajn, udobnost i funkcionalnost ključni. Njezina unutrašnja klima ima veliki uticaj na produktivnost i zdravlje¹, tako da pravo rješenje za klimatizaciju može doprinijeti uspjehu poslovanja.

Možemo Vam pomoći da pronađete najbolje rješenje za klimatizaciju za Vašu kancelariju

Mi u Samsung kompaniji nudimo niz prilagođenih rješenja koja mogu poboljšati udobnost u zatvorenom prostoru i kvalitet vazduha, dok istovremeno upravljaju potrošnjom energije Vašeg poslovnog prostora, a time i operativnim troškovima. Na primjer, želite imati BREEAM certifikat? Dobro klimatsko rješenje je ključno.

(IDU)360(square) Office 1

Kako odabrati adekvatan sistem za klimatizaciju za svoju kancelariju

Vodič za pronalazak Vašeg idealnog rješenja za klimatizaciju.

Ostale zanimljive funkcije

Senzori za detekciju pokreta

Sa senzorom za detekciju pokreta (MDS) koji detektuje prisustvo i lokaciju ljudi u prostoriji, omogućava automatsko upravljanje smjerom protoka vazduha i efikasno hlađenje vazduha. Pobrinite se da samo prostori koji se koriste imaju kontrolu klime, što Vam pruža priliku da uštedite energiju i novac.
(ODU)DVM S2 Building Rooftop Multi 1

DVM S2

Za višespratnu poslovnu zgradu, Samsung DVM S2 je odlično rješenje. Njegov kompaktan dizajn staje svuda, s vanjskim jedinicama koje se uklapaju čak i na vrh same zgrade, oslobađajući vrijedan prostor. Efikasnim ispuštanjem vazduha kroz duži kanal, može biti prikladan izbor za višespratnice.
Saznajte više
DK commercial 360 cassette

Otkrijte druga komercijalna rješenja za klima uređaje

Ipak tražite drugu vrstu rješenja za komercijalne klima uređaje? Istražite naše različite opcije.
Otkrijte više

¹ Izvor: Uticaj unutrašnjeg kancelarijskog okruženja na radni učinak, zdravlje i dobrobit radnika u kancelariji; Komalanathan Vimalanathan dopisni autor i Thangavelu Ramesh Babu - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4591743/

² Kao što je objašnjeno u Uticaj unutrašnjeg kancelarijskog okruženja na radni učinak, zdravlje i dobrobit radnika u kancelariji: Nacionalna medicinska biblioteka.

³ Verifikovao Intertek, broj izvještaja RT20E-S0010-R, datum izdavanja: 17. april 2020. K-element (Elektrostatički taložnik) kompanije Samsung Electronics može sterilizovati mikroorganizme koji se prikupljaju na filteru (Escherichia coli: iznad 99 %, Staphylococcus aureus: iznad 99 %). Ovaj filter hvata ultrafine čestice prašine veličine do 0,3 μm. PM 1.0 filter za prečišćavanje vazduha je dostupan za WindFree™ Pure, i kao dodatna oprema za 360 Cassette, četverosmjernu kasetu i jednosmjernu kasetu.

⁴ Verifikovao Intertek testirajući uzorke Samsung AR9500T u uslovima kontinuiranog protoka vazduha (prema protokolu KS K 0693:2016 korištenjem virusa bakteriofaga MS2 ATCC 15597-B1 i Escherichia coli soja C3000 ATCC 15597) i antivirusnog Tri-Care filtera (prema kriterijima testiranja koje je definisao Samsung koristeći Staphylococcus aureus ATCC 6538 i Klebsiella pneumoniae ATCC 4352). Naši proizvodi nisu testirani na učinak na virus COVID-19. Zato ne iznosimo niti dajemo bilo kakve izričite ili implicitne tvrdnje ili garancije u vezi sa COVID-19. Dostupno samo na modelima WindFree™ Elite i Avant.