Zadivljujući dizajn. Inovativne performanse. Izrađena da odgovara Vašem prostoru.

Listajte prema dole

Shop1Shop1

Samsung asortiman komercijalnih rješenja kombinuje zadivljujući dizajn, napredne tehnologije, fleksibilnost dizajna i optimalne performanse kako bi se zadovoljile potrebe klimatizacije u zatvorenom prostoru gotovo u svakoj komercijalnoj primjeni, velikoj ili maloj. Od hotelskih odmarališta do lokalnih supermarketa, naši sistemi su izuzetno prilagodljivi Vašim potrebama za grijanjem, hlađenjem, toplom vodom i/ili ventilacijom.

Pronađite pravo rješenje za svoje poslovanje

 • schematic CAC

  Komercijalni split

  Da li ste u potrazi za rješenjem za kontrolu klimatizacije za male - prostore srednje veličine, kao što su restorani, supermarketi, ili male kancelarije? Komercijalni split sistem bi mogao biti rješenje za Vas. Spajanjem jedne vanjske jedinice sa unutrašnjom jedinicom, komercijalni split sistem hladi (ili grije) vazduh u Vašem prostoru na željenu temperaturu, tokom dana.
 • Samsung Schematics VRF LowBuilding

  Varijabilno višestruko rashladno sredstvo (VRF)

  U potrazi ste za centralizovanim rješenjem koje može služiti u više prostora unutar velike zgrade, kao što je višespratni kancelarijski kompleks ili veliki hotel? Razmotrite Samsung asortiman VRF sistema. Uz mogućnost pružanja grijanja, hlađenja i tople vode, naši VRF sistemi nude sveobuhvatno rješenje za potrebe kontrole klime u Vašoj zgradi.
 • Samsung Schematics VRF Chiller LowBuilding

  Hidro varijabilni višestruki (HVM) hladnjak

  Potreban Vam je sistem klimatizacije na bazi vode za Vaš restoran, supermarket, maloprodajni prostor ili stambenu zgradu za više porodica? Ili Vam je potrebna zamjena Vašeg postojećeg sistema hladnjaka? Razmotrite HVM Chiller – Samsung'sistem za kontrolu klime na rashlađenu vodu koji kombinuje prednosti VRF i tehnologije hladnjaka i nudi fleksibilnost kada je riječ o instalaciji dizajna i radu sistema.
 • Samsung Schematics-Ventilation-New

  Ventilacija sa rekuperacijom energije (ERV)

  Samsung'ERV sistemi su ventilacijska rješenja koja poboljšavaju kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru i temperature razmjenom ustajalog unutrašnjeg vazduha svježim vazduhom spolja korištenjem tehnologije rekuperacije toplote za pripremu svježeg vazduha koji se unosi. Ako želite spojiti ERV sa postojećim Samsung VRF rješenjem u Vašoj zgradi kako biste formirali kompletan sistem kontrole klime, naši ERV Plus sistemi su idealni.
DT-windfree-header.jpg

U potrazi ste za rješenjima za klimatizaciju za Vaš dom?

Čini se da ste došli na'našu stranicu s komercijalnim rješenjima za klimatizaciju. Ako ste'vlasnik kuće i tražite sisteme za klimatizaciju za svoj dom, kliknite na dugme da otkrijete naš asortiman klimatizacijskih rješenja za stambene prostore.
Otkrijte stambena rješenja