Pružite najbolji doživljaj za svoje goste

Listajte prema dole

Samsung Sevilla 45Samsung Sevilla 45

Udobno smješten gost je zadovoljan gost

Uspijeh hotela uveliko zavisi od zadovoljstva njegovih gostiju a ključni aspekt koji doprinosi da se osjećaju ugodno je klima u zatvorenom prostoru. Bez obzira na vrijeme napolju, važno je da temperatura, vlažnost vazduha, kvalitet vazduha i nivoi buke budu nenametljivi. Pored toga, kako svaki hotel ima svoj jedinstveni niz zahtjeva, želite rješenje za klimatizaciju koje uzima u obzir Vaše potrebe i situaciju. Fleksibilnost ćete pronaći u našem Samsung asortimanu. Prema tome, bilo da je Vaš prostor višespratno odmaralište ili intimni butik hotel, mi pružamo rješenje koje će se pobrinuti za potrebe Vaših gostiju. Vrući tuš, soba sa ugodnim karakterom i odličan kvalitet vazduha upravo su ono što Vam je potrebno da posjetioce pretvorite u ponovne klijente.

Kako odabrati adekvatan sistem za klimatizaciju za svoj hotel

Vodič za pronalazak Vašeg idealnog rješenja za klimatizaciju.

Unutrašnje jedinice za Vaš hotel

Hotel zahtijeva veliku pažnju kada je u pitanju prostorni dizajn. Naš širok asortiman unutrašnjih jedinica znači da možete odabrati sistem koji savršeno nadopunjuje enterijer i besprijekorno se uklapa u prostor. Različite Samsung unutrašnje jedinice (kao što je 360 Cassette) mogu se opremiti panelima za prečišćavanje vazduha koji uklanjaju fine čestice prašine⁴, ostavljajući klimu u Vašem hotelu s poboljšanim kvalitetom vazduha za Vaše goste.

AC071KN4DKH EU 002 Front White thumb
(ODU)DVM S2 Building Rooftop Multi 1

Samsung DVM S2

Samsung DVM S2 je dizajnirana da pruža visoku energetsku efikasnost svojom savremenom tehnologijom rekuperacije toplote. Također je optimizovana za prenos toplotne energije na maksimalnoj brzini prenosa uz minimalne gubitke. Zajedno sa tehnologijom rekuperacije toplote naših VRF sistema, osiguravate da koristite adekvatnu količinu energije koja će učiniti klimu u Vašem hotelu ugodnom i ujednačenom.
Saznajte više
DK commercial 360 cassette

Otkrijte druga komercijalna rješenja za klima uređaje

Istražite naš kompletan asortiman poslovnih rješenja da svoje poslovanje podignete na viši nivo.
Otkrijte više

¹ TA o kojima se raspravlja u Uticaju kvaliteta unutrašnjeg okruženja na ponašanje gostiju hotela: Međunarodni časopis za ugostiteljstvo & Turistička uprava: Vol 24, br. 2 (tandfonline.com).

² Pogledajte Park J, Yoo JL, Yu J. Uticaj upravljanja kvalitetom vazduha u hotelu na kognitivne i afektivne slike gostiju i namjere ponovne posjete. Međunarodni časopis za istraživanje životne sredine i javnog zdravlja.

³ Kao što je opisano u Villeneuve, Hannah & O'Brien, William. (2019). Poslušajmo goste: Iskopavanje teksta Airbnb recenzija za istraživanje kvaliteta unutrašnjeg okruženja. Zgrade i okruženje.

⁴ Verifikovao Intertek, broj izvještaja RT20E-S0010-R, datum izdavanja: 17. april 2020. K-element (Elektrostatički taložnik) kompanije Samsung Electronics može sterilizovati mikroorganizme koji se prikupljaju na filteru (Escherichia coli: iznad 99 %, Staphylococcus aureus: iznad 99 %). Ovaj filter hvata ultrafine čestice prašine veličine do 0,3 μm. PM 1.0 filter za prečišćavanje vazduha je dostupan za WindFree™ Pure, i kao dodatna oprema za 360 Cassette, četverosmjernu kasetu i jednosmjernu kasetu.