Olakšana kontrola vazduha

Listajte prema dole

Samsung Sevilla Rest 52Samsung Sevilla Rest 52

Kontrola - kontrolišite vazduh, na pametan način

Vjerujemo da dobra klima treba da bude lako dostupna, jednostavna, pametna i energetski učinkovita. Zbog toga predstavljamo naše Samsung kontrolne sisteme prilagođene korisniku. Na ovaj način s lakoćom možete pratiti potrošnju energije i tekuće troškove, a istovremeno stvoriti idealan kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru za Vaše poslovanje. Uz interfejse lake za korištenje, mogućnost kreiranja prilagođenih planova kontrole i rješenjima koja se kreću od integrisanih kontrolnih sistema do pametnih kontrola kojima se može upravljati na mobilnom uređaju, sigurno postoji kontrolni sistem koji funkcioniše za Vaš poslovni prostor.

Individualni sistem kontrole

Individualni sistem kontrole pruža sve što Vam je potrebno za kontrolisanje i nadzor jedne jedinice klima uređaja u Vašoj kancelariji ili poslovnom prostoru. Od žičanih upravljača koji se lako mogu locirati do bežičnih upravljača koji su praktični za prenošenje postoji rješenje za kontrolu koje odgovara Vašim potrebama. Naš novi SolarCell daljinski upravljač kojeg pokreću punjive baterije čak smanjuje potrebu za jednokratnim baterijama i samim tim i za otpadom. Može se puniti sunčevim svjetlom, unutrašnjim osvjetljenjem pa čak i pomoću USB-C u krajnjem slučaju.

AWR WG00N 001 Front Off White

Centralizovani kontrolni sistem

Pomoću našeg centralizovanog kontrolnog sistema možete upravljati sa više jedinica i klimatskih zona u svojoj zgradi sa jedne pristupne tačke. Bilo da preferirate osnovni daljinski upravljač ili ekran osjetljiv na dodir, ova centralizovana rješenja su idealna za poslovne zgrade koje rade s više jedinica. Upravljanje i nadzor vaših klimatizacijskih sistema je jednostavno uz naše intuitivne daljinske upravljače osjetljive na dodir i interfejs prilagođen korisniku.

c5de1f5f 386a 446e be34 e2264cc4eb14

Integrisani sistem kontrole

Poboljšajte sveukupnu efikasnost i praktičnost s našim naprednim kontrolnim sistemom zasnovanim na webu.
 • DMS2 5

  DMS 2.5

  DMS 2.5 nudi ugrađeni web server za računar i kontrolu daljinskog pristupa s višestrukim kontrolnim pristupom gornjeg sloja. Jednostavno nadzirite sedmični/dnevni raspored, distribuciju snage i kvarove. Individualna/grupna kontrola do 256 unutrašnjih jedinica, AHU i ERV sa funkcijom za hitno zaustavljanje sa jednostavnim kontaktnim interfejsom.
 • Untitled 2

  b.IoT Lite

  Idealno za male i srednje zgrade, Samsung's b.Iot Lite pruža kontrolna rješenja da optimizujete svoje VRF sisteme. Budući da se zasniva na serveru pruža vrhunske funkcije, kao što je prediktivno održavanje. Možete čak povezati i integrisati druge sisteme održavanja zgrade (kao što je osvjetljenje i zaštita) i na najbolji način iskoristiti svoja Samsung rješenja. Obezbijedite udobno okruženje u zatvorenom prostoru, uštedu energije i praktičnost rada.
  • Upravljanje električnom energijom
  • Detekcija curenja električne energije
  • Distribucija električne energije

Kontrole oblaka

Kontrole oblaka rade na način da korisnicima omogućavaju daljinsko upravljanje njihovih sistema klimatizacije, prilagođavanje postavki i nadzor upotrebe energije sa njihovih pametnih telefona ili drugih uređaja. Korištenjem analitike podataka zasnovane na oblaku i AI, ove kontrole mogu pomoći kod optimizacije korištenja klima uređaja i eventualnog smanjenja potrošnje električne energije i računa.
 • Home Telefono

  SmartThings

  Korištenjem najsavremenije tehnologije, interfejsa lakog za upotrebu i mogućnosti integracije sa širokim spektrom uređaja, sada imate priliku svoju kancelariju pretvoriti u pametnu kancelariju. SmartThings uključuje Energetsku funkciju koja Vam pruža uvid u korištenje električne energije, uključujući informacije o Vašem sistemu za kontrolisanje klimatizacije. Na ovaj način možete pratiti potrošnju energije i identifikovati oblasti koje trebate mijenjati kako bi se smanjila potrošnja energije i po mogućnosti snizio Vaš mjesečni račun za potrošnju električne energije.
 • Header image

  EHS Usluga u oblaku za uvid i kontrolu

  EHS usluga oblaka je naša nova konzola za podršku daljinskom servisu. Ova daljinska konzola digitalnog ekološkog sistema grijanja olakšava život tehničkim partnerima, bilo da se radi o instalaterima, servisnoj kompaniji, tehničkom distributeru ili komunalnoj kompaniji, pružajući im podatke i uvid u Vaše sisteme i uređaje, lako praćenje i efikasniju uslugu.