Sistemi kontrole klimatizacije za Vaš dom

Listajte prema dole

MB-windfree-kitchen-feature-visual.jpgDT-windfree-kitchen-feature-visual.jpg

Stvorite svoje vlastito utočište kod kuće uz naše pametne sisteme za klimatizaciju koje pokreće AI, uključujući rješenja za grijanje, toplu vodu i hlađenje koja zadovoljavaju Vaše potrebe unutrašnje klime, svakog dana u godini. Od jednostavnih sistema do naprednijih – naša rješenja osiguravaju da se osjećate udobno gdje je to najvažnije: u vlastitom domu.

Rješenja za klimatizaciju

Naša rješenja za klimatizaciju (AC) rade više od običnog hlađenja i grijanja, ona stvaraju savršenu ravnotežu između temperatura u zatvorenom prostoru, nivoa vlažnosti i u nekim slučajevima čak i prečišćavaju vazduh. Dalje, naši sistemi za klimatizaciju su kompatibilni sa širokim spektrom (različitih stilova i kapaciteta) unutrašnjih jedinica. Istražite koji sistem radi za Vas.
 • schematic single split

  Single Split

  Single Split sistemi za klimatizaciju povezuju jednu spoljašnju jedinicu sa jednom unutrašnjom jedinicom. Ovi sistemi su savršeni za kontrolu klime u jednoj prostoriji u Vašem domu, kao što je spavaća ili dnevna soba.
 • schematic multi split

  Multi Split

  Multi split sistemi za klimatizaciju povezuju jednu spoljašnju jedinicu sa više unutrašnjih jedinica (do pet), što Vam omogućava da kontrolišete klimu različitih prostorija nezavisno jednu od druge. Ovi sistemi su idealni za višespratne stambene zgrade kojima je vanjski prostor ograničen. Dobar'su izbor ako želite kontrolisati temperaturu u više prostorija ili dijelova Vašeg doma.
 • 7c29e038 2a73 4c0b b512 e1f79363015d

  Šta je klima uređaj?

  Klima uređaj hladi prostoriju uvlačeći topli vazduh, hladeći ga rashladnim plinom i ispuhujući hladan vazduh nazad. Također može zagrijati, odvlažiti tako što uklanja vlagu i pročistiti filterima. Otkrijte kako klima uređaji rade i koje funkcije nude za vrhunski komfor u zatvorenom prostoru.

Rješenja za toplotne pumpe

Kod kuće želite da se opustite tokom prohladnih zimskih noći, okupate u toploj kupki ili se rashladite tokom vrućih ljetnih dana. Rješenja sa toplotnom pumpom Vam omogućavaju upravo to. Otkrijte koja je EHS prava za Vas. Naše opcije pametnog povezivanja čine još lakšim da Vaš dom bude udoban.
 • dk vibrant bedroom small second time

  Grijanje

  Ako samo'želite zagrijati svoj dom, naši EHS Mono i EHS Split sistemi pružaju grijanje i sanitarnu toplu vodu. Povezuju se na niz emitera toplote kao što su sistemi podnog grijanja, radijatori i ventilkonvektori. Odlična'su opcija ako 'primarno želite grijati svoj dom a želite rješenje koje može funkcionisati s Vašim postojećim sistemom grijanja.
 • dk windfree climatehub 1 feature visual 2

  Grijanje i hlađenje

  Ako želite sveobuhvatno rješenje za udobnost tokom cijele godine, naš TDM Plus sistem bez napora prebacuje između hlađenja i grijanja, a može i proizvoditi sanitarnu toplu vodu. Ovaj sistem je dobar izbor ako želite svestrano rješenje koje može podnijeti Vaše potrebe grijanja, hlađenja i sanitarne tople vode tokom cijele godine.
 • EHS Mono HT Lifestyle Image 06

  Šta je toplotna pumpa?

  Za razliku od tradicionalnih sistema grijanja zasnovanog na fosilnim gorivima, toplotne pumpe su rješenja za grijanje iz izvora vazduha koja koriste električnu energiju i energiju okoline koja je dostupna u vanjskom vazduhu za proizvodnju toplote i proizvodnju tople vode za Vaš dom. Otkrijte kako sistemi toplotnih pumpi funkcionišu kako bi obezbijedili ugodnu klimu tokom cijele godine i druge pogodnosti koje nude.
c5de1f5f 386a 446e be34 e2264cc4eb14

U potrazi ste za rješenjima za klimatizaciju za Vaše poslovanje?

Čini se da ste'došli na našu stranicu sa stambenim rješenjima za klimatizaciju. Ako ste'vlasnik poslovnog prostora i tražite sisteme za klimatizaciju za svoj hotel, kancelariju, maloprodajni prostor ili restoran, kliknite na dugme da otkrijete naš asortiman komercijalnih klimatizacijskih rješenja.
Otkrijte komercijalna rješenja