Komercijalni klima uređaji za Vašu kancelariju, trgovinu ili mali poslovni prostor

Listajte prema dole

Carrefour00003Carrefour00003

Stvaranje ugodnog i kontrolisanog unutrašnjeg okruženja je sastavni dio svakog poslovanja.

Komercijalni split klimatizacijski (AC) sistemi su dizajnirani da rashlađuju ili griju veće površine koje zahtijevaju veće kapacitete i (više) unutrašnjih jedinica kako bi funkcionisale usklađeno. Ovo klimatizacijsko rješenje je optimalno za male do srednje poslovne prostore kao što su restorani, maloprodajni prostori ili kancelarije. Naši komercijalni split sistemi su pametna klimatizacijska rješenja koja dolaze u više kapaciteta, veličina i kombinacija unutrašnjih jedinica.

9ee3b1c0 a771 4b69 b6a8 e9c5e81e5a6e

Šta je komercijalni split klimatizacijski sistem?

Split klimatizacijski sistem se sastoji od dvije odvojene jedinice: vanjske jedinice i unutrašnje jedinice. Ove jedinice rade zajedno kako bi rashladile (ili zagrijale) i cirkulisale vazduh kroz zgradu. Komercijalni split sistemi omogućavaju kontrolu klimatizacije jedne specifične oblasti a tu je i mogućnost dodavanja više jedinica na jednu vanjsku jedinicu.

schematic comm split2

Ključne funkcije jednostrukog Split AC sistema

*Neke funkcije mogu varirati u zavisnosti od odabrane unutrašnje jedinice

Udobnost

Naša jedinstvena WindFree™ tehnologija koristi hiljade mikro otvora za nježno širenje vazduha kroz svaku prostoriju, tako da Vas ugodno rashlađuje bez neugodnog propuha. Senzori za detekciju pokreta¹ omogućavaju da jedinice rade na osnovu aktivnosti a režim Brzog hlađenja brzo dostiže željenu temperaturu za trenutno oslobađanje od vanjske vrućine.
samsung training installer 2

Instalacija komercijalnog split sistema

Bilo da želite nadograditi postojeći sistem klimatizacije ili instalirati novi, Samsung pruža širok asortiman opcija koje će se uklapati u Vaše specifične potrebe. Mi radimo sa kvalifikovanim i iskusnim instalaterima koji nude stručne usluge u planiranju, instalaciji i održavanju komercijalnih sistema za kontrolu klimatizacije.
Pronađite instalatera
DK commercial 360 cassette

Otkrijte druga komercijalna rješenja za klima uređaje

Ipak tražite drugu vrstu rješenja za komercijalne klima uređaje? Istražite naše različite opcije.
Otkrijte više

¹ Senzor za detekciju pokreta (MDS) će početi otkrivati odsustvo pokreta nakon najmanje 5 minuta, a najviše 60 minuta. Senzor za detekciju pokreta je dostupan na WindFree™ Elite i kao dodatna oprema za četverosmjernu kasetu, Mini četverosmjernu kasetu i 360 kasetu.

² Verifikovao Intertek, broj izvještaja RT20E-S0010-R, datum izdavanja: 17. april 2020. K-element (Elektrostatički taložnik) kompanije Samsung Electronics može sterilizovati mikroorganizme koji se prikupljaju na filteru (Escherichia coli: iznad 99 %, Staphylococcus aureus: iznad 99 %). Ovaj filter hvata ultrafine čestice prašine veličine do 0,3 μm. PM 1.0 filter za prečišćavanje vazduha je dostupan kao dodatna oprema za 360 kasetu, četverosmjernu kasetu i jednosmjernu kasetu.

³ Verifikovao Intertek testirajući uzorke Samsung AR9500T u uslovima kontinuiranog protoka vazduha (prema protokolu KS K 0693:2016 korištenjem virusa bakteriofaga MS2 ATCC 15597-B1 i Escherichia coli soja C3000 ATCC 15597) i antivirusnog Tri-Care filtera (prema kriterijima testiranja koje je definisao Samsung koristeći Staphylococcus aureus ATCC 6538 i Klebsiella pneumoniae ATCC 4352). Naši proizvodi nisu testirani na učinak na virus COVID-19. Zato ne iznosimo niti dajemo bilo kakve izričite ili implicitne tvrdnje ili garancije u vezi sa COVID-19. Dostupno samo na modelima WindFree™ Elite i Avant.

⁴ Dostupno na Android i iOS uređajima. Obavezni su Wi-Fi konekcija i Samsung nalog.