Klime za više prostorija

Listajte prema dole

DK-windfree-lounge-1-feature-visual-1.jpgDK-windfree-lounge-1-feature-visual-1.jpg

Tražite rješenje za klimatizaciju koje može efikasno zagrijati ili ohladiti više prostorija u Vašem domu ili stanu?

Razmotrite multi split sistem za optimalnu kontrolu klime.

Ključne funkcije multi split AC sistema

*Neke funkcije mogu varirati u zavisnosti od odabrane unutrašnje jedinice

Udobnost

Naša jedinstvena WindFree™ tehnologija koristi hiljade mikro otvora za nježno širenje vazduha kroz svaku prostoriju, tako da Vas ugodno rashlađuje bez neugodnog propuha. Senzori za detekciju pokreta¹ omogućavaju da jedinice rade na osnovu aktivnosti a režim Brzog hlađenja brzo dostiže željenu temperaturu za trenutno oslobađanje od vanjske vrućine.
samsung training installer 2

Instalacija multi split sistema

Bilo da želite nadograditi postojeći sistem klimatizacije ili instalirati novi, Samsung pruža širok asortiman opcija koje će se uklapati u Vaše specifične potrebe. Mi radimo sa kvalifikovanim i iskusnim instalaterima koji nude stručne usluge u planiranju, instalaciji i održavanju stambenih sistema za kontrolu klimatizacije. Pronađite Samsung instalatera u svojoj blizini.
Pronađite instalatera

Trebate klima uređaj za manji prostor? Istražite ovo rješenje

Još uvijek niste sigurni da li želite grijati i hladiti više prostora ili samo trebate kontrolisati klimu u jednoj prostoriji? Naravno, postoje i druge opcije. Jednostruko split rješenje može biti bolja opcija za Vašu situaciju. Saznajte koje je rješenje pravo za Vas.

schematic single split2

¹ Senzor za detekciju pokreta (MDS) će početi otkrivati odsustvo pokreta nakon najmanje 5 minuta, a najviše 60 minuta. Senzor za detekciju pokreta je dostupan na WindFree™ Elite i kao dodatna oprema za mini četverosmjernu kasetu.

² Verifikovao Intertek testirajući uzorke Samsung AR9500T u uslovima kontinuiranog protoka vazduha (prema protokolu KS K 0693:2016 korištenjem virusa bakteriofaga MS2 ATCC 15597-B1 i Escherichia coli soja C3000 ATCC 15597) i antivirusnog Tri-Care filtera (prema kriterijima testiranja koje je definisao Samsung koristeći Staphylococcus aureus ATCC 6538 i Klebsiella pneumoniae ATCC 4352). Naši proizvodi nisu testirani na učinak na virus COVID-19. Zato ne iznosimo niti dajemo bilo kakve izričite ili implicitne tvrdnje ili garancije u vezi sa COVID-19. Dostupno samo na modelima WindFree™ Elite i Avant.

³ Dostupno na Android i iOS uređajima. Obavezni su Wi-Fi konekcija i Samsung nalog.