Pretražite rješenja za klimatizaciju

  Udobnost cijele godine

  Mono rješenje pruža toplotu kad god Vam zatreba, tokom cijele godine. Što je još bolje, korištenje Mono uređaja je energetski efikasnije jer uzima toplotu iz vanjskog vazduha kako bi Vaš dom osigurao grijanje i toplu vodu iz bilo kojeg izvora u Vašem domu bez korištenja fosilnih goriva.¹

  Mono Vanjska jedinica

  Mono za vanjski prostor dolazi opremljen sa uključenom hidrauličnom jedinicom i može se instalirati na otvorenom, štedeći dragocjeni unutrašnji prostor. Instalacija na otvorenom također znači i da izbjegavate rashladno sredstvo u kući, tako da se možete osjećati sigurnije.
  Otkrijte više

  Rezervoar za toplu vodu i kontrolni komplet treće strane

  Za skladištenje tople vode u svom domu za nesmetano snabdijevanje toplom vodom, također možete koristiti novi ili postojeći rezervoar za vodu treće strane instaliran u zatvorenom prostoru.

  ClimateHub rješenje za rezervoar za vodu

  Za skladištenje tople vode u svom domu za nesmetano snabdijevanje toplom vodom, možete odabrati naše ClimateHub rješenje za rezervoar za vodu. Zašto odabrati ClimateHub? Instalacija je laka i brza, a jedinica je izuzetno kompaktna, što znači da ćete uštedjeti prostor bez obzira na mjesto instaliranja.
  Otkrijte više

  Kontrole i wi-fi komplet

  Bilo da koristite aplikaciju SmartThings² na svom pametnom telefonu ili žičani daljinski upravljač, možete upravljati temperaturama na daljinu, bilo kada i bilo gdje, i vidjeti svoju dnevnu, sedmičnu i mjesečnu potrošnju energije. Funkcionalnost geofencinga omogućava čak i automatsko podešavanje željene sobne temperature kada se približite svom domu. Dodatno, možete upravljati svojom rernom, frižiderom, robotskim usisivačem, TV uređajem i bilo kojim drugim pametnim uređajem u Vašem domu.
  Otkrijte više

  Solarni paneli

  Pomoć u uštedi energije nam je prioritet. Sa Mono rješenjem budite mirni znajući da još više optimizirate svoj energetski unos zahvaljujući našoj funkciji koja je omogućena³ za fotonaponsku (PV) tehnologiju. PV funkcija provjerava status Vaših solarnih panela u kontinuitetu, tako osiguravajući da Vaša jedinica koristi solarnu energiju što je češće moguće preko mrežne struje.

  Podržava Smart Grid*

  Ako odaberete ClimateHub rješenje za svoj Mono, štedite još više energije uz funkciju Smart Grid Ready. Ova funkcija pomaže da uštedite energiju prilagođavanjem potrošnje električne energije tako da bolje odgovara ugovoru o snabdijevanju s Vašom lokalnom elektroenergetskom kompanijom. * Dostupno za Mono samo kada je uključen i ClimateHub.

  ¹ Kada se električna energija proizvodi iz obnovljivih izvora umjesto fosilnih goriva, toplotna pumpa postaje 100 % obnovljiva. ² Obavezni su Wi-Fi veza i nalog za Samsung SmartThings aplikaciju. Wi-Fi komplet se naručuje zasebno. Zahtijeva iOS 10.0 ili noviji i Android 5.0 ili noviji. Mogući su dodatni zahtjevi za primjenu SmartThings u srednjim i velikim komercijalnim zgradama. Za detalje kontaktirajte Samsung zastupnika. ³ Na osnovu sezonskog koeficijenta učinka (SCOP) za 35 °C. Na osnovu testiranja definisanog u EN14825. Može varirati u zavisnosti od konfiguracije sistema, temperature i stvarnih uslova korištenja.