Pretražite rješenja za klimatizaciju

  Udobnost cijele godine

  Split rješenje pruža grijanje preko radijatora i podno grijanje, kao i toplu vodu za domaćinstvo. Ova jedinica je odlično rješenje za postojeće domove, kada preuređujete, ili mijenjate tradicionalni kotao.

  Split vanjska jedinica

  Split rješenje dolazi sa jednom vanjskom jedinicom povezanom na hidrauličnu unutrašnju jedinicu i rezervoar tople vode za domaćinstvo treće strane.
  Otkrijte više

  Rezervoar za toplu vodu i kontrolni komplet treće strane

  Za skladištenje tople vode u svom domu za nesmetano snabdijevanje toplom vodom, također možete koristiti novi ili postojeći rezervoar za vodu treće strane instaliran u zatvorenom prostoru.

  ClimateHub rješenje za rezervoar za vodu

  Za skladištenje tople vode u svom domu za nesmetano snabdijevanje toplom vodom, možete odabrati naše ClimateHub rješenje za rezervoar za vodu. Zašto odabrati ClimateHub? Instalacija je laka i brza, a jedinica je izuzetno kompaktna, što znači da ćete uštedjeti prostor bez obzira na mjesto instaliranja.
  Otkrijte više

  Kontrole i wi-fi komplet

  Bilo da koristite aplikaciju SmartThings² na svom pametnom telefonu ili žičani daljinski upravljač, možete upravljati temperaturama na daljinu, bilo kada i bilo gdje, i vidjeti svoju dnevnu, sedmičnu i mjesečnu potrošnju energije. Funkcionalnost geofencinga omogućava čak i automatsko podešavanje željene sobne temperature kada se približite svom domu. Dodatno, možete upravljati svojom rernom, frižiderom, robotskim usisivačem, TV uređajem i bilo kojim drugim pametnim uređajem u Vašem domu.
  Otkrijte više

  Solarni paneli

  Pomoć u uštedi energije nam je prioritet. Sa Split rješenjem budite mirni znajući da još više optimizirate svoj energetski unos zahvaljujući našoj funkciji koja je omogućena³ za fotonaponsku (PV) tehnologiju. PV funkcija provjerava status Vaših solarnih panela u kontinuitetu, tako osiguravajući da Vaša jedinica koristi solarnu energiju što je češće moguće preko mrežne struje.

  Podržava Smart Grid

  Ako odaberete ClimateHub rješenje za svoje Split rješenje, štedite još više energije uz funkciju Smart Grid Ready. Ova funkcija pomaže da uštedite energiju prilagođavanjem potrošnje električne energije tako da bolje odgovara ugovoru o snabdijevanju s Vašom lokalnom elektroenergetskom kompanijom.

  ¹ ASHRAE (Američko društvo inžinjera za grijanje, hlađenje i klimatizaciju) definiše „Miran vazduh” kao strujanje vazduha na brzini ispod 0,15 m/s, bez hladnog propuha. ² Obavezni su Wi-Fi veza i nalog za Samsung SmartThings aplikaciju. Wi-Fi komplet se naručuje zasebno. Zahtijeva iOS 10.0 ili noviji i Android 5.0 ili noviji. Mogući su dodatni zahtjevi za primjenu SmartThings u srednjim i velikim komercijalnim zgradama. Za detalje kontaktirajte Samsung zastupnika. ³ Na osnovu sezonskog koeficijenta učinka (SCOP) za 35 °C. Na osnovu testiranja definisanog u EN14825. Može varirati u zavisnosti od konfiguracije sistema, temperature i stvarnih uslova korištenja.