Sistemet e kontrollit të klimës për shtëpinë tuaj

Lëvizni poshtë

MB-windfree-kitchen-feature-visual.jpgDT-windfree-kitchen-feature-visual.jpg

Zgjidhjet e kondicionerit

Zgjidhjet tona të kondicionerëve bëjnë më shumë sesa thjesht ftohje dhe ngrohje, ato krijojnë një ekuilibër të përsosur midis temperaturave të brendshme, niveleve të lagështisë dhe në disa raste edhe pastrojnë ajrin. Për më tepër, sistemet tona të kondicionerit janë në përputhje me një gamë të gjerë (stileve dhe kapaciteteve të ndryshme) të njësive të brendshme. Eksploroni se cili sistem funksionon për ju.
 • schematic single split

  Single Split

  Sistemet e kondicionerit Single Split lidhin një njësi të jashtme me një njësi të brendshme. Këto sisteme janë perfekte për të kontrolluar klimën e një dhome në shtëpinë tuaj, si dhomën e gjumit ose dhomen e ndjenjes.
 • schematic multi split

  Multi Split

  Sistemet e kondicionerit Multi Split lidhin një njësi të jashtme me njësi të shumta të brendshme (deri në pesë), duke ju lejuar të kontrolloni klimën e dhomave të ndryshme në mënyrë të pavarur nga njëra-tjetra. Këto sisteme janë ideale për banesa shumëkatëshe ku hapësira e jashtme mund të jetë e kufizuar. Ato janë një zgjedhje e mirë nëse doni të kontrolloni temperaturën e dhomave ose zonave të shumta të shtëpisë tuaj.
 • 7c29e038 2a73 4c0b b512 e1f79363015d

  Çfarë është kondicioneri?

  Një kondicioner ftoh një dhomë duke tërhequr ajrin e ngrohtë, duke e ftohur me gaz ftohës dhe duke nxjerrë ajrin e ftohtë jashtë. Mund të ngrohet, të hiqet lagështia duke hequr lagështinë dhe të pastrohet me filtra. Zbuloni se si funksionojnë kondicionerët dhe veçoritë që ato ofrojnë, për rehati maksimale në ambiente të brendshme.
c5de1f5f 386a 446e be34 e2264cc4eb14

Po kërkoni zgjidhje klimatizimi për biznesin tuaj?

Duket se keni mbërritur në faqen tonë të zgjidhjeve të ajrit të kondicionuar për banesa. Nëse jeni pronar biznesi në kërkim të sistemeve klimatike për hotelin, zyrën, shitjen me pakicë ose restorantin tuaj, klikoni butonin për të zbuluar gamën tonë të zgjidhjeve komerciale të klimës.
Zbuloni zgjidhje komerciale