Zgjidhjet e duhura për dyqane

Lëvizni poshtë

3  360 AI41 003 ricampionata3  360 AI41 003 ricampionata

Të rehatshme dhe produktive

Në hapësirat e dyqaneve, sigurimi i një eksperience komode për blerje për klientët dhe një mjedis pune produktiv për punonjësit është thelbësor. Me mbi 90% të kohës sonë të kaluar në ambiente të mbyllura¹, është e rëndësishme të sigurojmë ajër të kondicionuar mirë për të siguruar rehati dhe mirëqenie për të gjithë në dyqanin tuaj. Për më tepër, ndërsa qëndrueshmëria dhe efikasiteti i energjisë² bëhen një përparësi kryesor për shumë në industrinë e shitjes me pakicë, zgjedhja e zgjidhjes së duhur të kontrollit të klimës mund të jetë një detyrë e frikshme.

Këtu vijmë ne

Me gamën tonë të njësuar të zgjidhjeve komerciale të klimës dhe këshillat e përshtatura, ne mund t'ju ndihmojmë të gjeni sistemin e duhur të klimës për dyqanin tuaj: nëse është një supermarket i frekuentuar, një butik intim, një dyqan i madh apo ndonjë gjë tjetër midis.

Carrefour00004

Si të zgjidhni sistemin e duhur të kondicionerit për biznesin tuaj

Një udhëzues për të gjetur zgjidhjen tuaj ideale të ajrit të kondicionuar.

P198 199 TIME4537 1 dr02bw

Qasje të gatshme për të ardhmen

Pavarësisht nëse synoni të jeni neutral ndaj karbonit deri në vitin 2050 ose thjesht po kërkoni një zgjidhje më të gatshme për të ardhmen e kontrollit të klimës për dyqanin tuaj, ne ju kemi mbuluar. Gama jonë e freonit HVM (Hydro Variable Multi) ofron një zgjidhje hibride me bazë uji për të ftohur dhe ngrohur hapësirën tuaj të shitjes me pakicë. Këto sisteme nuk varen plotësisht nga freoni, pasi koncepti i sistemit me bazë uji eliminon nevojën për freon brenda ndërtesës.
Mësoni më shumë
DK commercial 360 cassette

Zbuloni zgjidhje të tjera komerciale të ajrit të kondicionuar

Eksploroni gamën tonë të plotë të zgjidhjeve të biznesit për ta çuar biznesin në një nivel tjetër.
Zbuloni më shumë

¹ Burimi: Combined or multiple exposure to health stressors in indoor built environments, World Health Organisation (2013) - https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/350495/WHO-EURO-2014-4523-44286-62555-eng.pdf?sequence=1&isAllowed=y

² Burimi: Climate sustainability in retail | McKinsey, McKinsey and Company, 2022 - https://www.mckinsey.com/industries/retail/our-insights/climate-sustainability-in-retail-who-will-pay

³ Burimi: Dang, V.T., Nguyen, N. and Wang, J. (2021), "The impact of retailers' indoor environmental quality on consumer purchase decision", International Journal of Retail & Distribution Management - https://researchers.cdu.edu.au/en/publications/the-impact-of-retailers-indoor-environmental-quality-on-consumer-

⁴ Burimi: Robert, L., Guichard, R., Klingler, J., Cochet, V. and Mandin, C. (2021), Indoor air quality in shopping and storage areas. Indoor Air - https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33368664/

⁵ Siç u diskutua në raportin tonë teknik, Enhanced Indoor Air Quality for Office Buildings (2020) - https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/global/p6-b2b/pilot/climate/air-purification-panel-2020/Samsung_Climate_Solutions_Whitepape_-_Importance_of_Indoor_Air_Quality_in_Office_Buildings2.pdf

⁶ Verifikuar nga Intertek, numri i raportit RT20E-S0010-R, data e lëshimit: 17 prill 2020. Elementi K (Precipituesi elektrostatik) i Samsung Electronics mund të sterilizojë mikroorganizmat që mblidhen në filtër (Escherichia coli: mbi 99%, Staphylococcus aureus: mbi 99%). Ky filtër kap pluhurin ultra të imët deri në 0,3 μm në madhësi. Filtri i pastrimit të ajrit PM 1.0 ofrohet për WindFree™ Pure dhe si aksesor për kasetën 360, kasetën 4-drejtimëshe dhe kasetën 1-drejtimëshe.

⁷ Verifikuar nga mostrat e testimit Intertek të Samsung AR9500T përmes qarkullimit të vazhdueshëm të ajrit (sipas protokollit KS K 0693:2016 duke përdorur virusin e bakteriofagut MS2 ATCC 15597-B1 dhe shtamin Escherichiacoli C3000 ATCC 15597) dhe filtrin antiviral Tri-Care (sipas kritereve të testimit të përcaktuara nga Samsung duke përdorur Staphylococcus aureus ATCC 6538 dhe Klebsiella pneumoniae ATCC 4352). Produktet tona nuk janë testuar për ndikimin e tyre në virusin COVID-19. Prandaj, ne nuk ngremë dhe as japim ndonjë pretendim apo garanci të shprehur ose të nënkuptuar për sa i përket virusit COVID-19. Ofrohet vetëm në modelet WindFree™ Elite dhe Avant.

⁸ Siç u diskutua në raportin tonë teknik, The Indoor Climate Solution of tomorrow for the Retail Sector (2021) - https://www.samsung.com/uk/business/climate/indoor-climate-solution-retail/

⁹ Nevojitet lidhje me Wi-Fi dhe një llogari në aplikacionin SmartThings nga Samsung. Seti i Wi-Fi duhet porositur veçmas. Kërkon iOS 10.0 e lart dhe Android 5.0 e lart. Mund të ketë kërkesa të mëtejshme për ta zbatuar SmartThings për ndërtesa tregtare të madhësive të mesme e të mëdha. Për detaje kontaktoni me një përfaqësues të Samsung.