Sistemet klimatike të restoranteve

Lëvizni poshtë

mb 360 cassette caffe6  360CST 01 0

Një vizitor i rehatshëm është vizitor i kënaqur

Pritshmëritë për standardet e restorantit shkojnë shumë përtej cilësisë së ushqimit vetëm dhe shtrihen në mjedisin e restorantit. Krijimi i një ambienti të rehatshëm që frymëzon vizitorët për t'u çlodhur është thelbësor, do të thotë gjetjen e temperaturës dhe të ventilimit të duhur. Duhet të siguroheni që një vizitë në restorantin tuaj të ketë vlerë të qartë të shtuar për klientët tuaj dhe një klimë e këndshme është një mënyrë për t'u siguruar që ju të ofroni pikërisht këtë.

Zgjidhja e duhur klimatike për restorantin tuaj

Shumë faktorë luajnë rol kur zgjidhni një zgjidhje klimatike. A është dhomë e vogël intime apo banket i madh me ritme të shpejta? A është për ushqim me vete apo për ngrënie në vend? Cila është tematika dhe vendndodhja? Kërkesat e një restoranti të madh me yje Michelin nuk janë të njëjta me të një picerie të vogël lokale. Për të drejtuar një restorant të suksesshëm, ku klientët dhe stafi mbeten të kënaqur, ndërsa në të njëjtën kohë mund të përshtaten me skenarët dhe stinët që ndryshojnë vazhdimisht, një sistem i mirë klimatik është i domosdoshëm.

(IDU)Wind Free 4Way Restaurant 1 close

Karakteristika të tjera interesante

Kursim hapësire

Kur hapësira është me çmim të lartë, nuk ka pse të përballeni me opsionet e mëdha për HVAC. Ne ofrojmë një larmi të njësive të jashtme kompakte, si p.sh. DVM S Eco.
(ODU)DVM S2 Building Rooftop Multi 1

DVM S2

Samsung DVM S2 është projektuar për të ofruar efikasitet të lartë të energjisë me teknologjinë tonë të fundit të rikuperimit të nxehtësisë. Është gjithashtu i optimizuar për të transferuar energjinë e ngrohjes me një shpejtësi maksimale duke minimizuar humbjet. Së bashku me teknologjinë e rikuperimit të ngrohjes së sistemeve tona VRF, siguroni që të përdorni sasinë e duhur të energjisë për të mbajtur klimën e hotelit të rehatshme dhe të qëndrueshme.
Mësoni më shumë
DK commercial 360 cassette

Zbuloni zgjidhje të tjera komerciale të ajrit të kondicionuar

Eksploroni gamën tonë të plotë të zgjidhjeve të biznesit për ta çuar biznesin në një nivel tjetër.
Zbuloni më shumë

¹ Siç u diskutua te "To win customers’ trust, restaurants are paying to improve ventilation: Quartz. - https://finance.yahoo.com/news/win-customers-trust-restaurants-paying-080011690.html ² Verifikuar nga Intertek, numri i raportit RT20E-S0010-R, data e qarkullimit: 17 prill 2020 Elementi K (precipituesi elektrostatik) i Samsung Electronics mund të sterilizojë mikroorganizmat që mblidhen në filtër (Escherichia coli: mbi 99%, Staphylococcus aureus: mbi 99%). Ky filtër kap pluhurin ultra të imët deri në 0,3 μm në madhësi. Filtri i pastrimit të ajrit PM 1.0 ofrohet në WindFree™ Elite dhe si aksesor për kasetën 4-drejtimëshe dhe mini kasetën 4-drejtimëshe.