Thjeshtimi i kontrollit të ajrit

Lëvizni poshtë

Samsung Sevilla Rest 52Samsung Sevilla Rest 52

Kontrolli - kontrollojeni ajrin me zgjuarsi

Ne besojmë se një klimë e mirë duhet të jetë e lehtë për t'u arritur, e drejtpërdrejtë, inteligjente dhe me efikasitet energjetik. Kjo është arsyeja pse po prezantojmë sistemet tona praktike të kontrollit nga Samsung. Në këtë mënyrë, mund ta kontrolloni më së mirë konsumin e energjisë dhe kostot e funksionimit, ndërsa krijoni cilësinë ideale të ajrit të brendshëm për biznesin tuaj. Me ndërfaqe praktike, mundësinë për të krijuar plane kontrolli me porosi dhe zgjidhje që variojnë nga sistemet e integruara të kontrollit deri te kontrollet inteligjente që mund të përdoren në celular, sigurisht që do të ketë një sistem kontrolli që funksionon për biznesin tuaj.

Sistemi individual i kontrollit

Një sistem kontrolli individual ju ofron gjithçka që ju nevojitet për të kontrolluar dhe monitoruar një njësi të vetme kondicioneri në zyrën ose biznesin tuaj. Nga kontrollorët me tela që janë të lehtë për t'u gjetur deri te kontrollorët me valë që janë praktik për t'u lëvizur, ekziston një zgjidhje kontrolli që i përshtatet nevojave tuaja. Telekomanda jonë e re SolarCell, e mundësuar nga bateri të karikueshme, madje minimizon nevojën për bateri njëpërdorimëshe dhe rrjedhimisht mbetjet. Mund të karikohet me rrezet e diellit, ndriçimin e brendshëm dhe madje edhe me USB-C në pak kohë.

AWR WG00N 001 Front Off White

Sistemi i centralizuar i kontrollit

Me sistemin tonë të centralizuar të kontrollit, mund të menaxhoni njësi të shumta dhe zona klimatike në të gjithë ndërtesën nga një pikë e vetme aksesi. Pavarësisht nëse preferoni një kontrollues bazë ose një ekran me prekje, këto zgjidhje të centralizuara janë ideale për ndërtesat e zyrave, hotelet dhe bizneset e tjera që operojnë me njësi të shumta. Menaxhimi dhe monitorimi i sistemeve tuaja të klimës është i lehtë me pultet tanë intuitiv të ekranit me prekje dhe një ndërfaqe miqësore për përdoruesit.

c5de1f5f 386a 446e be34 e2264cc4eb14

Sistem i integruar kontrolli

Përmirësoni efikasitetin dhe rehatinë e përgjithshme me sistemin tonë të avancuar të kontrollit të bazuar në internet.
 • DMS2 5

  DMS 2,5

  DMS 2.5 ofron server të integruar interneti për kompjuter dhe kontroll aksesi në distancë me akses të shumëfishtë të kontrollit të nivelit të lartë. Monitoroni me lehtësi orarin javor/ditor, shpërndarjen e energjisë dhe avaritë. Kontroll individual/grupor deri në 256 njësi të brendshme, AHU dhe ERV me funksion ndalimi emergjent me ndërfaqe të thjeshtë kontakti.
 • Untitled 2

  b.Iot Lite

  Ideal për ndërtesa të vogla dhe të mesme, b.Iot Lite i Samsung ju ofron një zgjidhje kontrolli për të optimizuar sistemet tuaja VRF. Duke qenë se bazohet në server, ai ofron veçori të fjalës së fundit, si p.sh. mirëmbajtje parashikuese. Madje mund dhe të lidhni e integroni sisteme të tjera të menaxhimit të ndërtesave (si ndriçimi dhe siguria) dhe të përfitoni sa më shumë nga zgjidhjet tuaja Samsung. Siguroni një mjedis të rehatshëm të brendshëm, kursim të energjisë dhe komoditet veprimesh.

Kontrollet në renë kompjuterike

Kontrollet e resë kompjuterike funksionojnë duke i lejuar përdoruesit të menaxhojnë në distancë sistemet e tyre të kondicionerit, të rregullojnë cilësimet dhe të monitorojnë përdorimin e energjisë nga smartfonat ose pajisjet e tjera. Duke përdorur analitikën e të dhënave të bazuara në renë kompjuterike dhe AI, këto kontrolle mund të ndihmojnë në optimizimin e përdorimit të ajrit të kondicionuar dhe mundësisht për të reduktuar përdorimin e energjisë dhe faturat tuaja.
 • Home Telefono

  SmartThings

  Duke përdorur teknologjinë më të fundit, një ndërfaqe praktike dhe aftësinë për t'u integruar me një gamë të gjerë pajisjesh, tani keni mundësinë ta ktheni zyrën tuaj në një zyrë inteligjente. SmartThings përfshin një funksion Energy që ju ofron njohuri për përdorimin e energjisë, duke përfshirë informacione rreth sistemit tuaj të kontrollit të klimës. Në këtë mënyrë, mund të gjurmoni se sa energji po përdorni dhe të identifikoni zonat ku mund të bëni ndryshime për të reduktuar firot dhe ndoshta për të ulur faturën mujore të energjisë.
 • Header image

  Shërbimi EHS Cloud për njohuri dhe kontroll

  Shërbimi EHS Cloud është konsola jonë e re e mbështetjes së shërbimit në distancë. Kjo telekomandë digjitale Eco Heating System e bën jetën më të lehtë për partnerët teknikë, qofshin ata instalues, kompani shërbimi, shpërndarës teknikë ose kompani shërbimi, duke u ofruar atyre të dhëna dhe njohuri për sistemet dhe pajisjet tuaja, monitorim të lehtë etj. shërbim efikas.