Ndjehuni të rifreskuar pa rryma të ftohta

Lëvizni poshtë

mb windfree sofa white7c29e038 2a73 4c0b b512 e1f79363015d

Kondicionerët e Samsung me teknologjinë WindFree™ ftohin ajrin pa rryma të ftohta¹. Ne ju mbajmë të freskët në verë dhe ngrohtë në dimër, duke ju dhënë ambientin e brendshëm perfekt për të qenë vetvetja.

Si funksionon kondicioneri?

Kondicioneri funksionon duke nxjerrë nxehtësinë nga ambientet e brendshme dhe duke e lëshuar atë jashtë. Kjo bëhet nëpërmjet një freoni brenda sistemit të kondicionerit dhe funksionon në 3 hapa: Hapi 1: freoni brenda sistemit avullon (kthehet në gaz) dhe duke e bërë këtë thith nxehtësinë nga ajri i brendshëm. Hapi 2: nëpërmjet një kompresori, freoni i avulluar shtyhet përmes kondicionerit për t'u bërë përsëri lëng. Ndërsa freoni kthehet përsëri në lëng, ajri i ngrohtë nxirret nga njësia e jashtme Hapi 3: ndërsa freoni i avulluar rrjedh nëpër sistemin e kondicionerit, ajri i ftohur qarkullohet përsëri në dhomë, duke siguruar një efekt ftohës për të krijuar një temperaturë të rehatshme brenda.

70285f05 c753 43ee b2d4 81dfc5a434d4

Llojet e kondicionerëve

Çdo sistem kondicioneri ka nevojë për një njësi të brendshme dhe të jashtme. Në varësi të sistemit që zgjidhni, disa njësi të brendshme mund të lidhen me të njëjtën njësi të jashtme. Sistemi që është i duhuri për ju, varet nga nevojat tuaja, nga shtëpia juaj dhe nga mënyra se si është ndërtuar shtëpia.

Sisteme Single Split

Sistemet Single Split lidhin një njësi të jashtme me një njësi të brendshme dhe janë ideale për të kontrolluar komoditetin e një dhome në shtëpinë tuaj.

Si të zgjidhni sistemin e duhur të kondicionerit

Zgjedhja e duhur varet nga nevojat tuaja specifike.
 • schematic single split

  Kondicioner Single Split

  Nëse keni nevojë për ajër të kondicionuar vetëm në një dhomë, atëherë zgjidhjet tona Single Split janë zgjidhja e duhur për ju.
 • schematic multi split

  Kondicioneri Multi Split

  Nëse dëshironi të ftohni dhoma të shumta me një njësi të jashtme, atëherë sistemi Multi Split është mënyra më e mirë
 • DT-ambientata-climatehub-header.jpg

  TDM Plus - zgjidhja juaj e njësuar për ngrohjen dhe klimatizimin

  Për ata që janë në kërkim të një zgjidhjeje për ftohje dhe ngrohje në një, zgjidhja jonë EHS ClimateHub TDM+ është e përshtatshme. Siguron ngrohjen përmes radiatorëve dhe ngrohjes nën dysheme, si dhe ujit të ngrohtë për banesa. Si dhe kondicioner me teknologjinë WindFree™.

¹ ASHRAE (Shoqata Amerikane e Inxhinierëve të Ngrohjes dhe Kondicionerëve) e përcakton "Ajrin pezull" si rryma ajri që lëvizin me shpejtësi nën 0,15 m/s me mungesë rrymash të ftohta.