Zgjidhje për zyra

Lëvizni poshtë

P226 227 shutterstock 575241232P226 227 shutterstock 575241232

Zyra juaj është një pjesë jetike e biznesit tuaj

Është vendi ku punonjësit tuaj shpenzojnë një pjesë të konsiderueshme të kohës së tyre, kështu që dizajni, komoditeti dhe funksionaliteti janë thelbësore. Klima e saj e brendshme ka një ndikim të madh në produktivitet dhe shëndet¹, kështu që zgjidhja e duhur klimatike mund të kontribuojë në suksesin e një biznesi.

Ne mund t'ju ndihmojmë të gjeni zgjidhjen më të mirë të klimës për zyrën tuaj

Në Samsung, ne ofrojmë një sërë zgjidhjesh të përshtatura që mund të përmirësojnë komoditetin e brendshëm dhe cilësinë e ajrit, duke menaxhuar konsumin e energjisë të biznesit tuaj dhe rrjedhimisht kostot operacionale. Po kërkoni të jeni të certifikuar nga BREEAM, për shembull? Një zgjidhje solide klimatike është thelbësore.

(IDU)360(square) Office 1

Si të zgjidhni sistemin e duhur të kondicionerit për zyrën tuaj

Një udhëzues për të gjetur zgjidhjen tuaj ideale të ajrit të kondicionuar.

Karakteristika të tjera interesante

Sensori i zbulimit të lëvizjeve

Me sensorin e zbulimit të lëvizjes (MDS) që zbulon praninë dhe vendndodhjen e njerëzve në dhomë, ai mundëson menaxhimin automatik të drejtimit të prurjes së ajrit dhe ftohjen efikase të ajrit. Sigurohuni që vetëm hapësirat që përdoren të jenë të kontrolluara nga klima, duke ju dhënë mundësinë të kurseni energji dhe para.
(ODU)DVM S2 Building Rooftop Multi 1

DVM S2

Për një ndërtesë zyre shumëkatëshe, Samsung DVM S2 është një zgjidhje e shkëlqyer. Dizajni i tij kompakt përshtatet kudo, me njësitë e jashtme që përshtaten edhe në pjesën e sipërme të vetë ndërtesës, duke liruar hapësirë të vlefshme. Duke shkarkuar me efikasitet ajrin përmes një kanali më të gjatë, ai mund të jetë një zgjedhje e përshtatshme për ndërtesat e larta.
Mësoni më shumë
DK commercial 360 cassette

Zbuloni zgjidhje të tjera komerciale të ajrit të kondicionuar

Në fund të fundit, po kërkoni për një zgjidhje tjetër komerciale të ajrit të kondicionuar? Eksploroni opsionet tona të ndryshme.
Zbuloni më shumë

¹ Burimi: Efekti i mjedisit të brendshëm të zyrës në performancën e punës, shëndetin dhe mirëqenien e punonjësve të zyrës; Komalanathan Vimalanathan autori përkatës dhe Thangavelu Ramesh Babu - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4591743/

² Siç u diskutua tek "The effect of indoor office environment on the work performance, health and well-being of office workers: National Library of Medicine.

³ Verifikuar nga Intertek, numri i raportit RT20E-S0010-R, data e lëshimit: 17 prill 2020. Elementi K (Precipituesi elektrostatik) i Samsung Electronics mund të sterilizojë mikroorganizmat që mblidhen në filtër (Escherichia coli: mbi 99%, Staphylococcus aureus: mbi 99%). Ky filtër kap pluhurin ultra të imët deri në 0,3 μm në madhësi. Filtri i pastrimit të ajrit PM 1.0 ofrohet për WindFree™ Pure dhe si aksesor për kasetën 360, kasetën 4-drejtimëshe dhe kasetën 1-drejtimëshe.

⁴ Verifikuar nga mostrat e testimit Intertek të Samsung AR9500T përmes qarkullimit të vazhdueshëm të ajrit (sipas protokollit KS K 0693:2016 duke përdorur virusin e bakteriofagut MS2 ATCC 15597-B1 dhe shtamin Escherichiacoli C3000 ATCC 15597) dhe filtrin antiviral të kujdesit të trefishtë (sipas kritereve të testimit të përcaktuara nga Samsung duke përdorur Staphylococcus aureus ATCC 6538 dhe Klebsiella pneumoniae ATCC 4352). Produktet tona nuk janë testuar për ndikimin e tyre në virusin COVID-19. Prandaj, ne nuk ngremë dhe as japim ndonjë pretendim apo garanci të shprehur ose të nënkuptuar për sa i përket virusit COVID-19. Ofrohet vetëm në modelet WindFree™ Elite dhe Avant.