Samsung rješenja za grijanje i toplu vodu koja odgovaraju Vašim potrebama

Listajte prema dole

dk vibrant bedroom small second timedk vibrant bedroom small

Naše Samsung toplotne pumpe efikasno pretvaraju toplotu spoljašnjeg vazduha u unutrašnju toplotu pomoću radijatora, podno grijanje i toplu vodu. Toplotna pumpa je izuzetno svestrana što je čini savršenim izborom bez obzira na Vašu situaciju – od novoizgrađenih do renoviranih domova, kao i za zamjenu tradicionalnog plinskog kotla. Pogodne su i za stanove jer je za vanjsku jedinicu potreban samo ograničen prostor.

Washing machine and dryer in a luxury bathroom.

Odaberite opciju koja Vam najviše odgovara

Za Samsung'rješenja za grijanje možete birati između tri tipa sistema koji će zadovoljiti Vaše specifične zahtjeve udobnosti i prostora.
 • DK-pannelli.jpg

  Mono rješenje

  Mono vanjska jedinica sadrži hidrauličnu jedinicu i može je instalirati vodoinstalater. Ova jedinica je povezana na unutrašnji rezervoar tople vode za domaćinstvo.
 • EHS Mono HT Lifestyle Image 06 (1)

  Mono HT Quiet rješenje

  Mono HT Quiet rješenje je slično Mono rješenju ali može isporučivati visoku temperaturu vode pri niskom nivou buke. To ga čini idealnim za tržište renoviranja stambenih objekata.
 • DK-outdoor-cost-saving.jpg

  Split rješenje

  Split dolazi sa vanjskom jedinicom povezanom na hidrauličnu unutrašnju jedinicu i unutrašnji rezervoar tople vode za domaćinstvo. Mora ga instalirati ovlašteni instalater.
 • Samsung EU SEACE R290 11681

  EHS Mono R290

  Mono R290 koristi R290 kao rashladno sredstvo, koje ima niži potencijal globalnog zagrijavanja (GWP=3). Dostupan je i u širem rasponu kapaciteta sa različitim projektnim zahtjevima – 5, 8, 12 i 16 kW.

mb windfree climatehub feature visual 3

Otkrijte ClimateHub

Mono i Split rješenja su oba kompatibilna sa našim ClimateHub, sveobuhvatnim integrisanim rješenjem koje kombinuje hidro jedinicu i rezervoar za toplu vodu. Svojim jedinstvenim, kompaktnim dizajnom, ClimateHub pruža fleksibilnost i skladno se uklapa u enterijere vaših domova.
Saznajte više