Kondicionerë komercialë për zyrën, dyqanin apo biznesin tuaj të vogël

Lëvizni poshtë

Carrefour00003Carrefour00003

Krijimi i një ambienti të brendshëm të rehatshëm dhe të kontrolluar është një pjesë integrale e çdo biznesi.

Sistemet komerciale të kondicionerit Split janë projektuar për të ftohur ose ngrohur zona më të mëdha që kërkojnë kapacitete më të mëdha dhe (shumë) njësi të brendshme për të funksionuar në unison. Kjo zgjidhje klimatike është optimale për bizneset e vogla dhe të mesme si restorantet, dyqanet ose zyrat. Sistemet tona komerciale Split janë zgjidhje inteligjente të ajrit të kondicionuar që vijnë në kapacitete, madhësi dhe kombinime të njësive të brendshme të shumta.

9ee3b1c0 a771 4b69 b6a8 e9c5e81e5a6e

Çfarë është sistemi komercial i kondicionerit Split?

Një sistem kondicioneri Split përbëhet nga dy njësi të veçanta: një njësi e jashtme dhe një njësi e brendshme. Këto njësi punojnë së bashku për të ftohur (ose ngrohur) dhe për të qarkulluar ajrin në të gjithë ndërtesën. Sistemet komerciale Split lejojnë kontrollin e klimës në një zonë të caktuar dhe ka gjithashtu një mundësi për të shtuar më shumë njësi në njësinë e vetme të jashtme.

schematic comm split2

Karakteristikat kryesore të sistemit të kondicionerit Single Split

* Disa veçori mund të ndryshojnë në varësi të njësisë së brendshme të zgjedhur

Rehatia

Teknologjia jonë unike WindFree™ përdor mijëra mikrovrima për të përhapur lehtë ajrin në çdo dhomë, në mënyrë që të jeni rehat dhe të qetë pa rryma të pakëndshme. Sensorët e detektorit të lëvizjes¹ sigurojnë që njësitë të funksionojnë në bazë të aktivitetit dhe modaliteti i ftohjes së shpejtë arrin temperaturën e dëshiruar shpejt, për lehtësim të menjëhershëm nga nxehtësia e jashtme.
samsung training installer 2

Instalimi Split komercial

Pavarësisht nëse po kërkoni të përmirësoni sistemin tuaj ekzistues të klimës apo të instaloni një të ri, Samsung ofron një sërë opsionesh për t'iu përshtatur nevojave tuaja specifike. Ne punojmë me instalues të kualifikuar dhe me përvojë që ofrojnë shërbime të ekspertëve në planifikimin, instalimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve komerciale të kontrollit të klimës.
Gjeni një instalues
DK commercial 360 cassette

Zbuloni zgjidhje të tjera komerciale të ajrit të kondicionuar

Në fund të fundit, po kërkoni për një zgjidhje tjetër komerciale të ajrit të kondicionuar? Eksploroni opsionet tona të ndryshme.
Zbuloni më shumë

¹ Sensori i diktimit të lëvizjes (MDS) pikas mungesën e lëvizjeve pas 5 minutash minimumi deri në 60 minuta maksimumi. Sensori i diktimit të lëvizjes ofrohet në WindFree™ Elite dhe si aksesor në kasetën 4-drejtimëshe, minikasetën 4-drejtimëshe dhe kasetën 360.

² Verifikuar nga Intertek, numri i raportit RT20E-S0010-R, data e lëshimit: 17 prill 2020. Elementi K (Precipituesi elektrostatik) i Samsung Electronics mund të sterilizojë mikroorganizmat që mblidhen në filtër (Escherichia coli: mbi 99%, Staphylococcus aureus: mbi 99%). Ky filtër kap pluhurin ultra të imët deri në 0,3 μm në madhësi. Filtri i pastrimit të ajrit PM 1.0 ofrohet si aksesor për kasetën 360, kasetën 4-drejtimëshe dhe 1-drejtimëshe.

³ Verifikuar nga mostrat e testimit "Intertek" të "Samsung AR9500T" përmes qarkullimit të vazhdueshëm të ajrit (sipas protokollit KS K 0693:2016 duke përdorur virusin e bakteriofagut MS2 ATCC 15597-B1 dhe shtamin Escherichiacoli C3000 ATCC 15597) dhe filtrin antiviral "Tri-Care" (sipas kritereve të testimit të përcaktuara nga "Samsung" duke përdorur Staphylococcus aureus ATCC 6538 dhe Klebsiella pneumoniae ATCC 4352). Produktet tona nuk janë testuar për ndikimin e tyre në virusin COVID-19. Prandaj, ne nuk ngremë dhe as japim ndonjë pretendim apo garanci të shprehur ose të nënkuptuar për sa i përket virusit COVID-19. Ofrohet vetëm në modelet WindFree™ Elite dhe Avant.

⁴ Ofrohet në pajisje me Android dhe iOS. Nevojitet lidhje me Wi-Fi dhe një llogari në Samsung.