TDM Plus - zgjidhja juaj e njësuar për ngrohjen dhe klimatizimin

Lëvizni poshtë

dk windfree climatehub 1 feature visual 2dk windfree climatehub 1 feature visual 2

Qoftë nëse është mesi i verës ose një ditë dimri i ftohtë dhe me erë, arritja e temperaturave optimale të ujit dhe të ajrit janë çelësi për një jetë komode. Zgjidhja TDM Plus e Samsung është e përshtatshme për nevojat tuaja unike pasi përfshin ngrohjen dhe ftohjen. Teknologjia e fundit e pompës së ngrohjes ju jep rehati gjatë gjithë vitit në çdo kusht moti.

dk windfree home office feature visual
dk climatehub header exp

Zbuloni ClimateHub

Njësia TDM Plus është gjithashtu më së miri e pajtueshme me ClimateHub, një zgjidhje e integruar dhe e njësuar që kombinon hidronjësinë dhe depozitën e ujit të ngrohtë. Me dizajnin e individual dhe kompakt, ClimateHub ofron fleksibilitet në konfigurim dhe ndërthuret në mënyrë harmonike me brendësinë e shtëpive tuaja.
Mësoni më shumë