EHS Mono HT Quiet

Lëvizni poshtë

hero HTQ mobileHero banner desktop (1)

Pompa jonë e ngrohjes me temperaturë të lartë dhe zhurmë të ulët

EHS Mono HT Quiet, një pompë ngrohjeje me temperaturë të lartë dhe zhurmë të ulët, ideale për tregun e rinovimit të banesave. Ajo kombinon veçori të avancuara dhe teknologji të reja për të arritur temperatura të larta të ujit dhe nivele të ulëta zhurme. Gjithashtu, kjo pompë e ngrohjes e projektuar me stil, ka kapacitetin të ofrojë me efikasitet rendiment ngrohjeje¹ 100% edhe në mot tejet të ftohtë (në temperatura të ulëta deri në -25°C²). Është gjithashtu e lehtë për t'u instaluar dhe mirëmbajtur.

Ngrohje efikase

EHS Mono HT Quiet është një sistem me pompë ngrohjeje që ofron ngrohje me efikasitet të energjisë (SCOP* prej A+++)³ dhe ujë të ngrohtë për shtëpinë tuaj. Për të gjeneruar 5,0 kW energji, ajo konsumon vetëm rreth 1 kW energji elektrike dhe pjesën tjetër e mbledh nga ajri⁴. * SCOP = koeficienti sezonal i rendimentit.

195. Energy Saving (Environment)_digital

Temperatura e ujit të ngrohtë deri në 70°C

Shumë shtëpi në Evropë përdorin radiatorë më të vjetër që kërkojnë një temperaturë uji të nxehtë prej 65°C e lart për të ngrohur me efikasitet dhomat. Shumica e pompave të zakonshme të ngrohjes funksionojnë në temperatura ndërmjet 55°C - 60°C. EHS i ri Mono HT Quiet nga ana tjetër, është në gjendje të sigurojë vazhdimisht ujë të ngrohtë deri në 70°C për qëllimet e ngrohjes së banesës⁵. Kjo mund ta bëjë një zëvendësim të përshtatshëm për kaldajat me gaz, pasi mundësojnë temperaturë të lartë të ujit të daljes.

SAC EHS Mono HT Quiet F000 1Highlight

Projektim cilësor

EHS Mono HT Quiet ndërthuret më së miri me pamjen e jashtme të çdo ndërtese dhe vjen në një ngjyrë gri të errët, e cila plotëson trendin aktual të dizajnit për pjesët e jashtme moderne të ndërtesave. Njësia e jashtme, rreth 1 m e lartë, vjen me një strukturë të re rrjete të zezë horizontale, që nuk lejon shikimin e pjesëve të tij mekanike të brendshme⁸.

Tabs introduction premium design mobile

Instalim dhe servisim pa telashe

Njësia e jashtme e EHS Mono HT Quiet është projektuar që të jetë e thjeshtë për t'u instaluar dhe mirëmbajtur. Pjesët e brendshme të pompës së ngrohjes janë lehtësisht të aksesueshme nëpërmjet panelit anësor që mund të hiqet lehtësisht duke zhvidhosur tri vida. Kjo kursen ndjeshëm kohë dhe përpjekje gjatë procesit të instalimit dhe servisimit.

EHS HTLN Convenience v2 converted

Rendiment i qëndrueshëm ngrohjeje në -25°C

Kjo pompë ngrohjeje është e aftë të sigurojë rendiment 100% të ngrohjes¹ edhe në mot jashtëzakonisht të ftohtë (temperatura deri në -25°C²). Shkëmbyesi i tij i zmadhuar i nxehtësisë transferon më shumë nxehtësi menjëherë dhe një kompresor i ri Scroll ngjesh freonin me presion më të lartë, që të funksionojë qëndrueshëm në temperatura të ftohta.

SAC EHS Mono HT Quiet F000 2Highlight

1 Raporti i efikasitetit të prodhimit të ngrohjes (kapaciteti) kundrejt fuqisë hyrëse (energjia elektrike). Testuar nga brenda në kushte laboratorike bazuar në EN 14511, rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të kushteve aktuale të përdorimit. 2 Bazuar në testimin e brendshëm në një njësi të jashtme EHS Mono HT (AE120BXYDGG), krahasuar me një njësi të jashtme konvencionale EHS (AE120RXYDGG). Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të kushteve aktuale të përdorimit. 3 SCOP prej A+++ = Bazuar në koeficientin sezonal të rendimentit (SCOP) për 35⁰C. Bazuar në testimin e përcaktuar në EN14825. Mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, temperaturës dhe kushteve aktuale të përdorimit. 4 Bazuar në analizat e brendshme. COP (ngrohja nominale) mesatare e produkteve EHS Mono HT të Samsung është 5,05, prandaj ato janë më ekologjike krahasuar me sistemet e zakonshme të bojlerëve, që në përgjithësi kanë një COP prej mesatarisht 1,0. 5 Temperatura e ujit në largim kur temperatura e jashtme është midis -15°C - 43°C. Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të kushteve konkrete të përdorimit. 6 Bazuar në testimet e brendshme. Niveli i zhurmës matet 3 m larg nga pjesa e përparme e njësisë së jashtme, në një ambient pa jehonë, me temperaturë të jashtme prej 7°C. Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi faktorëve mjedisorë dhe përdorimit individual. 7 Patenta Nr.: P2022–0012826. 8 Bazuar në një lartësi shikimi prej 1.700 mm.