Shfletoni zgjidhjet e klimës

  Rehati gjatë gjithë vitit

  Zgjidhja Mono ofron ngrohtësi sa herë që ju nevojitet, gjatë gjithë vitit. Edhe më mirë, përdorimi i Mono është më efikas në energji pasi kërkon nxehtësi nga ajri i jashtëm për t'i siguruar shtëpisë tuaj ngrohje dhe ujë të ngrohtë nga çdo burim brenda shtëpisë tuaj pa përdorur lëndë djegëse fosile.¹

  Mono e jashtme

  Mono Outdoor vjen e pajisur me një njësi hidronike të përfshirë dhe mund të instalohet jashtë, duke ju kursyer hapësirë të çmuar të brendshme brenda. Instalimi në natyrë gjithashtu do të thotë që mund të shmangni freonin në shtëpi, në mënyrë që të ndiheni më të sigurt.
  Zbuloni më shumë

  Depozita e ujit të ngrohtë dhe seti i kontrollit të palëve të treta

  Për të ruajtur ujin e ngrohtë në shtëpi për një furnizim të pandërprerë me ujë të ngrohtë, mund të përdorni gjithashtu një depozitë uji të re ose ekzistues pale të tretë të instaluar brenda.

  Zgjidhja e depozitës ClimateHub

  Për të ruajtur ujin e ngrotë në shtëpi për një furnizim të pandërprerë me ujë të ngrohtë, mund të zgjidhni depozitën tonë ClimateHub. Pse të zgjidhni ClimateHub? Instalimi është i lehtë dhe i shpejtë dhe njësia është jashtëzakonisht kompakte, që do të thotë se do të kurseni hapësirë pavarësisht se ku e instaloni.
  Zbuloni më shumë

  Kontrollet dhe seti Wi-Fi

  Pavarësisht nëse përdorni aplikacionin SmartThings² në smartfon apo telekomandë me tel, mund t'i menaxhoni temperaturat nga distanca kurdo dhe kudo dhe të shikoni përdorimin ditor, javor dhe mujor të energjisë. Funksioni i mbrojtjes gjeografike madje bën të mundur që të vendosni automatikisht temperaturën e ambientit tuaj të preferuar kur i afroheni shtëpisë. Për më tepër, mund të menaxhoni furrën, frigoriferin, fshesën robotike, televizorin dhe çdo pajisje tjetër inteligjente në shtëpi.
  Zbuloni më shumë

  Panelet diellore

  Ndihma për të kursyer energji është prioriteti ynë. Me zgjidhjen Mono, jini të qetë duke ditur se po optimizoni edhe më tej marrjen e energjisë falë veçorisë sonë Photovoltaic (PV) Enabled³. Funksioni PV kontrollon vazhdimisht statusin e paneleve tuaja diellore, duke siguruar që njësia të përdorë energjinë diellore sa më shpesh të jetë e mundur mbi energjinë elektrike të rrjetit.

  I gatshëm për rrjet inteligjent*

  Nëse zgjidhni ClimateHub për Mono, kurseni edhe më shumë energji me veçorinë Smart Grid Ready. Funksioni ju ndihmon të kurseni energji duke rregulluar konsumin e energjisë për t'iu përshtatur më mirë kontratës së furnizimit me kompaninë lokale të energjisë. * Ofrohet vetëm për Mono kur përfshihet ClimateHub.

  ¹ Kur energjia elektrike prodhohet nga burime të rinovueshme në vend të lëndëve djegëse fosile, pompa e ngrohjes bëhet 100% e rinovueshme. ² Nevojitet lidhje me Wi-Fi dhe një llogari në programin SmartThings nga Samsung. Seti i Wi-Fi duhet porositur veçmas. Kërkon iOS 10.0 e lart dhe Android 5.0 e lart. Mund të ketë kërkesa të mëtejshme për ta zbatuar SmartThings për ndërtesa tregtare të madhësive të mesme e të mëdha. Për detaje kontaktoni me një përfaqësues të Samsung. ³ Bazuar në koeficientin sezonal të rendimentit (SCOP) për 35 *C. Bazuar në testimin e përcaktuar në EN14825. Mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, temperaturës dhe kushteve aktuale të përdorimit.