Shfletoni zgjidhjet e klimës

  Rehati gjatë gjithë vitit

  Zgjidhja Split ju jep ngrohje nëpërmjet radiatorit dhe ngrohjes nën dysheme, si dhe uji të ngrohtë për banesa. Njësia është një zgjidhje e shkëlqyer për shtëpitë ekzistuese, kur jeni duke rinovuar ose nëse jeni duke zëvendësuar bojlerin tuaj tradicional.

  Njësi e jashtme Split

  Zgjidhja Split vjen me një njësi të vetme të jashtme të lidhur me një njësi të brendshme hidronik dhe një depozitë uji të ngrohtë për banesa të palëve të treta.
  Zbuloni më shumë

  Depozita e ujit të ngrohtë dhe seti i kontrollit të palëve të treta

  Për të ruajtur ujin e ngrohtë në shtëpi për një furnizim të pandërprerë me ujë të ngrohtë, mund të përdorni gjithashtu një depozitë uji të re ose ekzistues pale të tretë të instaluar brenda.

  Zgjidhja e depozitës ClimateHub

  Për të ruajtur ujin e ngrotë në shtëpi për një furnizim të pandërprerë me ujë të ngrohtë, mund të zgjidhni depozitën tonë ClimateHub. Pse të zgjidhni ClimateHub? Instalimi është i lehtë dhe i shpejtë dhe njësia është jashtëzakonisht kompakte, që do të thotë se do të kurseni hapësirë pavarësisht se ku e instaloni.
  Zbuloni më shumë

  Kontrollet dhe seti Wi-Fi

  Pavarësisht nëse përdorni aplikacionin SmartThings² në smartfon apo telekomandë me tel, mund t'i menaxhoni temperaturat nga distanca kurdo dhe kudo dhe të shikoni përdorimin ditor, javor dhe mujor të energjisë. Funksioni i mbrojtjes gjeografike madje bën të mundur që të vendosni automatikisht temperaturën e ambientit tuaj të preferuar kur i afroheni shtëpisë. Për më tepër, mund të menaxhoni furrën, frigoriferin, fshesën robotike, televizorin dhe çdo pajisje tjetër inteligjente në shtëpi.
  Zbuloni më shumë

  Panelet diellore

  Ndihma për të kursyer energji është prioriteti ynë. Me zgjidhjen Split, jini të qetë duke ditur se po optimizoni konsumin tuaj të energjisë edhe më shumë falë Photovoltaic (PV) Enabled³ Feature. Funksioni PV kontrollon vazhdimisht statusin e paneleve tuaja diellore, duke siguruar që njësia të përdorë energjinë diellore sa më shpesh të jetë e mundur mbi energjinë elektrike të rrjetit.

  I gatshëm për rrjet inteligjent

  Nëse zgjidhni ClimateHub për zgjidhjen tuaj Split, kurseni edhe më shumë energji me veçorinë Smart Grid Ready. Funksioni ju ndihmon të kurseni energji duke rregulluar konsumin e energjisë për t'iu përshtatur më mirë kontratës së furnizimit me kompaninë lokale të energjisë.

  ¹ ASHRAE (Shoqata Amerikane e Inxhinierëve të Ngrohjes dhe Kondicionerëve) e përcakton "Ajrin pezull" si rryma ajri që lëvizin me shpejtësi nën 0,15 m/s me mungesë rrymash të ftohta. ² Nevojitet lidhje me Wi-Fi dhe një llogari në programin SmartThings nga Samsung. Seti i Wi-Fi duhet porositur veçmas. Kërkon iOS 10.0 e lart dhe Android 5.0 e lart. Mund të ketë kërkesa të mëtejshme për ta zbatuar SmartThings për ndërtesa tregtare të madhësive të mesme e të mëdha. Për detaje kontaktoni me një përfaqësues të Samsung. ³ Bazuar në koeficientin sezonal të rendimentit (SCOP) për 35 *C. Bazuar në testimin e përcaktuar në EN14825. Mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, temperaturës dhe kushteve aktuale të përdorimit.