dk controller mcm a300n new

  Kontrollues i centralizuar me prekje

  MCM-A300N

   Gjeni një instalues

   Kontroll i përshtatshëm dhe intuitiv

   ClimateHub Mono, Split dhe TDM Plus ofrojnë një sërë opsionesh praktike kontrolli që e bëjnë jetën shumë më të thjeshtë. Pulti me prekje vjen i pajisur me opsione të shumta gjuhësore dhe ekran me ngjyra të ndezura – duke mundësuar cilësimet e temperaturës, monitorimin e energjisë, vendosjen e orës verore dhe monitorimin e shpejtë të gabimeve.¹ Mund të vendosen temperatura të ndryshme për secilën zonë, që do të thotë se mund të vendosen radiatorë me temperaturë të lartë dhe ngrohje në dysheme me temperaturë të ulët shfrytëzuar me efikasitet.

   Introduction @1x desktop

   ¹ Imazhi tregon një shembull zbatimi dhe është vetëm për qëllime ilustruese. Kontrolloni gjithmonë informacionin më të fundit për të kuptuar disponueshmërinë e versioneve gjuhësore. Ofrohet në 16 gjuhë: Anglisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, polonisht, portugalisht, holandisht, greqisht, çekisht, sllovakisht, finlandisht, suedisht, norvegjisht, danisht, lituanisht.

   Specifikimet e produktit

   • Funksionet

    Funksionet

    • Modaliteti

     Accessory

    • Lloji

     Touch Centralized Controller