ae200rnwmeg eu 001 front white
ae200rnwmeg eu 002 front cover white
ae200rnwmeg eu 003 r perspective white
ae200rnwmeg eu 004 r perspective cover white
ae200rnwmeg eu 005 dynamic white
ae200rnwmeg eu 006 dynamic cover white
ae200rnwmeg eu 007 detail1 white
ae200rnwmeg eu 008 detail2 white

  Kapaciteti:200.0L

  Mono ClimateHub (HT Quiet)

  AE200CNWMEGEU

  • Madhësia kompakte e njësisë
  • I gatshëm për rrjet inteligjent dhe PV
  Gjeni një instalues

  Specifikimet e produktit

  • Funksionet

   Funksionet

   • Lloji

    Mono type Tank integrated hydro unit

   • Modaliteti

    Pompë ngrohjeje (A2W)

  • Ushqimi elektrik (njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]

   Ushqimi elektrik (njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]

   • 220~240V, 50Hz, 1Φ

  • Hyrja aktuale

   Hyrja aktuale

   • Ftohje (℃)

    0.9 A

   • Ftohja maksimale 1)

    0.9 A

   • Ngrohje (℃)

    0.9 A

   • Ngrohja maksimale 2)

    22.7 A

  • Kapaciteti

   Kapaciteti

   • Ftohje [kW]

    14.00 kW

   • Ftohja maksimale [kW]

    14.00 kW

   • Ngrohje [kW]

    16.00 kW

   • Ngrohja maksimale [kW]

    16.00 kW

  • Fuqia

   Fuqia

   • MCA

    22.7 A

   • MFA

    28.4 A

  • Hyrja elektrike

   Hyrja elektrike

   • Ftohja 1)

    0.20 kW

   • Ftohja maksimale 1)

    0.20 kW

   • Ngrohja 2)

    0.20 kW

   • Ngrohja maksimale 2)

    5.20 kW

  • Lidhjet e tubacioneve të ujit (Mono)

   Lidhjet e tubacioneve të ujit (Mono)

   • Lloji

    Tubi i drejtë

   • Tubi i lëngut (Ø, mm)

    ø28 mm

   • Tubi i gazit (Ø, mm)

    ø28 mm

  • Lidhjet e tubave të ngrohjes së hapësirës

   Lidhjet e tubave të ngrohjes së hapësirës

   • Lloji

    Tubi i drejtë

   • Tubi i lëngut (Ø, mm)

    ø28 mm

   • Tubi i gazit (Ø, mm)

    ø28 mm

  • Lidhjet e tubave DHW

   Lidhjet e tubave DHW

   • Lloji

    Tubi i drejtë

   • Tubi i lëngut (Ø, mm)

    ø22 mm

   • Tubi i gazit (Ø, mm)

    ø22 mm

  • Lidhjet e tubacioneve DHW (uji dytësor)

   Lidhjet e tubacioneve DHW (uji dytësor)

   • Lloji

    N/A

   • Tubi i lëngut (Ø, mm)

    N/A

  • Ngrohja e ujit

   Ngrohja e ujit

   • Profili i ngarkesës së deklaruar (L/XL)

    L

   • Kategoria e efikasitetit energjetik

    A

  • Depozitë DHW

   Depozitë DHW

   • Vëllimi nominal i ujit

    200 L

   • Vëllimi neto i ujit

    194 L

   • Materiali

    SUS 316 L

   • Maks. Presioni i ujit

    10 bar

   • Maks. Temperatura e ujit

    70 °C

   • Kapaciteti i ngrohësit zhytës (ngrohës përforcues)

    3 (230V) kW

   • Izolimi

    PU Foam

  • Ngrohëse rezervë

   Ngrohëse rezervë

   • Fuqia

    2 (230V) kW

  • Pajisja e sigurisë

   Pajisja e sigurisë

   • Presioni i valvulës çliruese

    2.9 bar

   • Sensori i prurjes

    ○(5~60) LPM

   • Valvula për lehtësimin e temperaturës dhe të presionit (depozita)

    7bar, 90℃

   • Termostati (për ngrohësin me zhytje)

    80℃ ±5℃(Auto), 90℃ ±5℃(Manual) °C

  • Ena e zgjerimit

   Ena e zgjerimit

   • Vëllimi i brendshëm i ujit

    8 L

   • Presioni i punës

    0.3 Mpa

  • Pompë uji (primare)

   Pompë uji (primare)

   • Lloji

    BLDC Inv

   • Maks. Presioni statik

    9.0 mAq

  • Shkëmbyesi i nxehtësisë me ujë

   Shkëmbyesi i nxehtësisë me ujë

   • Lloji

    Braszed Plate Exchager

   • Vëllimi i brendshëm i ujit

    1.01(Water Side)0.98(Refrigerant Side) L L

  • Klasi IP

   Klasi IP

   • IPX1

  • Zhurma

   Zhurma

   • Trysnia zanore

    30 dBA

   • Niveli i fuqisë zanore

    44 dBA

  • Përmasat e jashtme (njësia e brendshme)

   Përmasat e jashtme (njësia e brendshme)

   • Pesha neto (kg)

    128 kg

   • Përmasat neto (gj-l-th) (mm)

    595 x 1,800 x 700 mm

  • Temp. e punës Diapazoni

   Temp. e punës Diapazoni

   • Ftohje (°C)

    10~46 ℃

   • Ngrohje (°C)

    -25~35 ℃

   • Ujë i ngrohtë për banesa (°C)

    -25~43 °C

  • Temperatura e ujit në largim

   Temperatura e ujit në largim

   • Ngrohje (°C)

    15~65 °C

   • Ftohje (°C)

    5~25 °C

  • Smart

   Smart

   • WiFi i integruar

    Po

   • Bluetooth

    Po

   • Seti WiFi

    N/A

  • Lidhja me aplikacione

   Lidhja me aplikacione

   • Mbështetja e aplikacionit SmartThings

    Po


  ¹ Imazhi tregon një shembull zbatimi dhe është vetëm për qëllime ilustruese. Kontrolloni gjithmonë informacionin më të fundit për të kuptuar disponueshmërinë e versioneve gjuhësore. Ofrohet në 16 gjuhë: Anglisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, polonisht, portugalisht, holandisht, greqisht, çekisht, sllovakisht, finlandisht, suedisht, norvegjisht, danisht, lituanisht. ² Nevojitet lidhje me Wi-Fi dhe një llogari në programin SmartThings nga Samsung. Seti i Wi-Fi duhet porositur veçmas. Kërkon iOS 10.0 e lart dhe Android 5.0 e lart. ³ Bazuar në testimin e brendshëm të njësive të jashtme të Split 6 kW dhe 9 kW (AE060RXEDEG, AE090RXEDEG, AE090RXEDGG). Niveli i zhurmës matet 3 m larg nga pjesa e përparme e njësisë së jashtme, në një ambient pa jehonë, me temperaturë të jashtme prej 7°C. Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të modelit (kapacitetit), faktorëve mjedisorë dhe përdorimit individual. Nivelet e trysnisë zanore varen nga ekzekutimi dhe kushtet e punës.