aj080fcj4eh eu 001 front white
aj080fcj4eh eu 002 r perspective white

  Kapaciteti:5.0KW

  Fiche:A+++

  Mono z njësi e jashtme (R32)

  AE050RXYDEGEU

  • Združljivo z aplikacijo SmartThings
  Gjeni një instalues

  Kontroll i përshtatshëm dhe intuitiv

  ClimateHub Mono, Split dhe TDM Plus ofrojnë një sërë opsionesh praktike kontrolli që e bëjnë jetën shumë më të thjeshtë. Pulti me prekje vjen i pajisur me opsione të shumta gjuhësore dhe ekran me ngjyra të ndezura – duke mundësuar cilësimet e temperaturës, monitorimin e energjisë, vendosjen e orës verore dhe monitorimin e shpejtë të gabimeve.¹ Mund të vendosen temperatura të ndryshme për secilën zonë, që do të thotë se mund të vendosen radiatorë me temperaturë të lartë dhe ngrohje në dysheme me temperaturë të ulët shfrytëzuar me efikasitet.

  Introduction @1x desktop
  Visual @1x desktop

  Gjenerata e ardhshme e freonit R32

  Gama EHS Mono dhe Split përdor gjeneratën e ardhshme të freonit R32, i cili ndihmon dhe ul ndikimin në ngrohjen globale. Është i pajisur me një potencial hollimi të ozonit (ODP) zero dhe potencial ngrohjeje globale më të ulët (GWP) sesa freonët konvencionalë R22 ose R410A². It zvogëlon gjithashtu sasinë e nevojshme të freonit dhe zvogëlon emetimet e CO₂³, ndaj është më ekologjik.

  Instalim i lehtë

  Modelet kompakte ClimateHub Mono, Split dhe TDM Plus janë më të lehta për t'u trajtuar dhe kërkojnë shumë më pak hapësirë, ndaj mund të instalohen në shumë më tepër vende. Dhe janë jashtëzakonisht të thjeshta për t'u vendosur dhe mirëmbajtur. Një njësi kompakte dhe modulare Tank Integrated Hydro Unit integron një njësi hidro konvencionale ose set kontrolli, një depozitë të madhe uji të ngrohtë prej 200 ose 260 litrash dhe pjesë të tubacioneve të ujit. Pra, është më e lehtë për t'u trajtuar dhe jep lirinë për ta instaluar pothuajse kudo në një ndërtesë, madje edhe në një kuzhinë ose dhomën e punëve të shtëpisë.

  Introduction @1x desktop

  ¹ Imazhi tregon një shembull zbatimi dhe është vetëm për qëllime ilustruese. Kontrolloni gjithmonë informacionin më të fundit për të kuptuar disponueshmërinë e versioneve gjuhësore. Ofrohet në 16 gjuhë: Anglisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, polonisht, portugalisht, holandisht, greqisht, çekisht, sllovakisht, finlandisht, suedisht, norvegjisht, danisht, lituanisht. ² Vlerësimi GWP: Freoni R32 = 675 kundrejt freonit R410A = 2088. ³ Samsung EHS Mono dhe Split (R32) kërkojnë vetëm 83% të freonit të përdorur në një sistem ngrohjeje konvencionale (R410A) me të njëjtin kapacitet. Pra, niveli i emetimeve të CO₂ të EHS është 560 (675 x 0,83), që është 73% më pak se 2088 e prodhuar nga një sistem ngrohje konvencionale.

  Specifikimet e produktit

  • Funksionet

   Funksionet

   • Lloji

    MONO

   • Modaliteti

    Pompë ngrohjeje (A2W)

  • Hyrja aktuale

   Hyrja aktuale

   • Ftohje (℃)

    5.4 A

   • Ngrohje (℃)

    4.9 A

  • Efikasiteti energjetik

   Efikasiteti energjetik

   • EER (ftohje) [W/W]

    4.39

   • COP (ngrohje) [W/W]

    4.85

  • Kapaciteti

   Kapaciteti

   • Ftohje [kW]

    5.00 kW

   • Ngrohje [kW]

    5.00 kW

  • Fuqia

   Fuqia

   • MCA

    16.0 A

   • MFA

    20.0 A

  • Hyrja elektrike

   Hyrja elektrike

   • Ftohja 1)

    1.140 kW

   • Ngrohja 2)

    1.030 kW

  • Ventilatori

   Ventilatori

   • Niveli i prurjes së ajrit (E lartë / e mesme / e ulët) [m3/min]

    51 CMM

  • Freoni

   Freoni

   • Lloji

    R32 (Përmban gazra serë të fluoruar, GWP=675)

   • Mbushja e fabrikës (kg)

    1.00 kg

   • Mbushja e fabrikës (tCO2e)

    0.68 tCO2e

   • Mënyra e komandimit

    EEV INCLUDED

  • Zhurma

   Zhurma

   • Trysnia zanore

    45 dBA

   • Niveli i fuqisë zanore

    62 dBA

  • Temp. e punës Diapazoni

   Temp. e punës Diapazoni

   • Ftohje (°C)

    10~46 ℃

   • Ngrohje (°C)

    -25~35 ℃

   • Ujë i ngrohtë për banesa (°C)

    -25~43 °C

  • Temperatura e ujit në largim

   Temperatura e ujit në largim

   • Ngrohje (°C)

    15~65 °C

   • Ftohje (°C)

    5~25 °C

  • Përmasat e jashtme (njësia e jashtme)

   Përmasat e jashtme (njësia e jashtme)

   • Pesha neto (kg)

    58.5 kg

   • Përmasat neto (gj-l-th) (mm)

    880 x 798 x 310 mm

  • Smart

   Smart

   • WiFi i integruar

    N/A

   • Bluetooth

    N/A

   • Seti WiFi

    N/A

  • Lidhja me aplikacione

   Lidhja me aplikacione

   • Mbështetja e aplikacionit SmartThings

    N/A