hydro unit left s 330
hydro unit left s

  Kapaciteti:9.0KW

  Fiche:A+++

  Hidro njësi e ndarë

  AE090RNYDEGEU

  • Freon R32
  • Efikasitet energjetik
  • Komandim intuitiv
  Gjeni një instalues

  Kontroll i përshtatshëm dhe intuitiv

  ClimateHub Mono, Split dhe TDM Plus ofrojnë një sërë opsionesh praktike kontrolli që e bëjnë jetën shumë më të thjeshtë. Pulti me prekje vjen i pajisur me opsione të shumta gjuhësore dhe ekran me ngjyra të ndezura – duke mundësuar cilësimet e temperaturës, monitorimin e energjisë, vendosjen e orës verore dhe monitorimin e shpejtë të gabimeve.¹ Mund të vendosen temperatura të ndryshme për secilën zonë, që do të thotë se mund të vendosen radiatorë me temperaturë të lartë dhe ngrohje në dysheme me temperaturë të ulët shfrytëzuar me efikasitet.

  Introduction @1x desktop
  Visual @1x desktop

  Gjenerata e ardhshme e freonit R32

  Gama EHS Mono dhe Split përdor gjeneratën e ardhshme të freonit R32, i cili ndihmon dhe ul ndikimin në ngrohjen globale. Është i pajisur me një potencial hollimi të ozonit (ODP) zero dhe potencial ngrohjeje globale më të ulët (GWP) sesa freonët konvencionalë R22 ose R410A⁵. It zvogëlon gjithashtu sasinë e nevojshme të freonit dhe zvogëlon emetimet e CO₂⁶, ndaj është më ekologjik.

  Visual @1x desktop

  Efikasiteti

  Samsung EHS përfshin një sërë funksionesh të avancuara që ndihmojnë në optimizimin e përdorimit të energjisë dhe janë të certifikuara në mënyrë të pavarur për ofrim efikasitei të përmirësuar energjetik në krahasim me modelet e mëparshme. Kontrolli 2-zonësh mundëson ngrohjen e njëkohshme me dy kërkesa të ndryshme për temperaturën e ujit. Funksioni i aktivizuar fotovoltaik kontrollon statusin e paneleve diellore dhe rregullon temperaturën për të reduktuar përdorimin e energjisë elektrike në rrjet. Ndërsa funksioni Smart Grid Ready i ndihmon përdoruesit të përfitojnë nga opsionet e ushqimit elektrik ekonomikisht efikase dhe të qëndrueshme.

  Specifikimet e produktit

  • Funksionet

   Funksionet

   • Lloji

    Wall mounted hydro unit

   • Modaliteti

    Pompë ngrohjeje (A2W)

  • Ushqimi elektrik (njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]

   Ushqimi elektrik (njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]

   • 1Ф, E220~240V, 50Hz

  • Hyrja aktuale

   Hyrja aktuale

   • Ftohje (℃)

    9.7 A

   • Ngrohje (℃)

    8.6 A

  • Efikasiteti energjetik

   Efikasiteti energjetik

   • EER (ftohje) [W/W]

    4.12

   • COP (ngrohje) [W/W]

    4.81

  • Kapaciteti

   Kapaciteti

   • Ftohje [kW]

    8.70 kW

   • Ngrohje [kW]

    9.00 kW

  • Fuqia

   Fuqia

   • MCA

    18.6 A

   • MFA

    23.3 A

  • Hyrja elektrike

   Hyrja elektrike

   • Ftohja 1)

    2.11 kW

   • Ngrohja 2)

    1.87 kW

  • Lidhjet e tubacioneve

   Lidhjet e tubacioneve

   • Gjatësia maks. Lartësia [m]

    20 m

   • Tubi i lëngut (Ø, mm)

    6.35 mm

   • Tubi i lëngut (Ø, inç)

    1/4"

   • Tubi i gazit (Ø, mm)

    15.88 mm

   • Tubi i gazit (Ø, inç)

    5/8"

   • Gjatësia maks. Gjatësia [m]

    35 m

  • Pompë uji (primare)

   Pompë uji (primare)

   • Lloji

    Centrifurugal (UPM3 25-7.5)

  • Zhurma

   Zhurma

   • Trysnia zanore

    26 dBA

   • Niveli i fuqisë zanore

    40 dBA

  • Përmasat e jashtme (njësia e brendshme)

   Përmasat e jashtme (njësia e brendshme)

   • Pesha neto (kg)

    45.0 kg

   • Përmasat neto (gj-l-th) (mm)

    510 x 850 x 315 mm

  • Temp. e punës Diapazoni

   Temp. e punës Diapazoni

   • Ftohje (°C)

    10~46 ℃

   • Ngrohje (°C)

    -25~35 ℃

   • Ujë i ngrohtë për banesa (°C)

    -25~43 °C

  • Temperatura e ujit në largim

   Temperatura e ujit në largim

   • Ngrohje (°C)

    15~65 °C

   • Ftohje (°C)

    5~25 °C

  • Smart

   Smart

   • WiFi i integruar

    N/A

   • Bluetooth

    N/A

   • Seti WiFi

    N/A

  • Lidhja me aplikacione

   Lidhja me aplikacione

   • Mbështetja e aplikacionit SmartThings

    N/A


  ¹ Imazhi tregon një shembull zbatimi dhe është vetëm për qëllime ilustruese. Kontrolloni gjithmonë informacionin më të fundit për të kuptuar disponueshmërinë e versioneve gjuhësore. Ofrohet në 16 gjuhë: Anglisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, polonisht, portugalisht, holandisht, greqisht, çekisht, sllovakisht, finlandisht, suedisht, norvegjisht, danisht, lituanisht. ² Nevojitet lidhje me Wi-Fi dhe një llogari në programin SmartThings nga Samsung. Seti i Wi-Fi duhet porositur veçmas. Kërkon iOS 10.0 e lart dhe Android 5.0 e lart. ³ Gjendja ajër-ujë: (Ngrohje) Hyrje/dalje uji 30℃/35℃, Ajër i jashtëm 7℃[DB]/6℃[WB]; (ftohje) Hyrje/dalje uji 23℃/18℃, Ajër i jashtëm 35℃[DB]. ⁴ Bazuar në testimin e brendshëm të njësive të jashtme të Split 6 kW dhe 9 kW (AE060RXEDEG, AE090RXEDEG, AE090RXEDGG). Niveli i zhurmës matet 3 m larg nga pjesa e përparme e njësisë së jashtme, në një ambient pa jehonë, me temperaturë të jashtme prej 7°C. Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të modelit (kapacitetit), faktorëve mjedisorë dhe përdorimit individual. Nivelet e trysnisë zanore varen nga ekzekutimi dhe kushtet e punës. ⁵ Samsung EHS Mono dhe Split (R32) kërkojnë vetëm 83% të freonit të përdorur në një sistem ngrohjeje konvencionale (R410A) me të njëjtin kapacitet. Pra, niveli i emetimeve të CO₂ të EHS është 560 (675 x 0,83), që është 73% më pak se 2088 e prodhuar nga një sistem ngrohje konvencionale. ⁶ Samsung EHS Mono dhe Split (R32) kërkojnë vetëm 83% të freonit të përdorur në një sistem ngrohjeje konvencionale (R410A) me të njëjtin kapacitet. Pra, niveli i emetimeve të CO₂ të EHS është 560 (675 x 0,83), që është 73% më pak se 2088 e prodhuar nga një sistem ngrohjeje konvencionale.