hydro unit left s 330
hydro unit left s

  Kapaciteti:16.0KW

  Fiche:A+++

  Hidro njësi e ndarë

  AE160ANYDEHEU

  • Efikasitet energjetik
  • Komandim intuitiv
  Gjeni një instalues
  Visual @1x desktop

  Efikasiteti

  Samsung EHS përfshin një sërë funksionesh të avancuara që ndihmojnë në optimizimin e përdorimit të energjisë dhe janë të certifikuara në mënyrë të pavarur për ofrim efikasitei të përmirësuar energjetik në krahasim me modelet e mëparshme. Kontrolli 2-zonësh mundëson ngrohjen e njëkohshme me dy kërkesa të ndryshme për temperaturën e ujit. Funksioni i aktivizuar fotovoltaik kontrollon statusin e paneleve diellore dhe rregullon temperaturën për të reduktuar përdorimin e energjisë elektrike në rrjet. Ndërsa funksioni Smart Grid Ready i ndihmon përdoruesit të përfitojnë nga opsionet e ushqimit elektrik ekonomikisht efikase dhe të qëndrueshme.

  Kontroll i saktë duke përdorur një sensor rrjedhjeje

  Shkëmbyesi i nxehtësisë me pllaka, në të cilin është i pranishëm freoni dhe nxehtësia e shkëmbimit të ujit, është një komponent që luan një rol të rëndësishëm në arritjen e temperaturës së dëshiruar. Në mënyrë që shkëmbyesi i nxehtësisë me pllaka të funksionojë, uji duhet të furnizohet siç duhet. Një sensor i rrjedhës¹ është i integruar për të ndjerë sasinë e ujit të furnizuar në shkëmbyesin e nxehtësisë së pllakës. ¹ Sensori i rrjedhës ofrohet në të gjitha hidronjësitë ClimateHub dhe 9kW & 16kW Split të montuara në mur.

  Introduction @1x desktop
  Visual @1x desktop

  Diapazon i gjerë funksionimi

  Hidronjësitë e montuara në mur EHS mund të shkarkojnë ujë të ftohtë dhe të ngrohtë nga 5–55°C (temperatura e ujit që del) dhe ClimateHub (Hydro Unit Integrated Tank) mund të ruajë deri në 70°C ujë (për shkak të funksionimit të ngrohësit përforcues). Njësitë e brendshme EHS TDM Plus Air-to-Air ju ofrojnë ngrohje të shpejtë individuale prej -25–24℃ dhe ftohje 10–46℃ për çdo dhomë, si dhe ngrohje ajër-ujë prej -25–35℃ dhe ftohje 10–43℃.

  Specifikimet e produktit

  • Funksionet

   Funksionet

   • Lloji

    EHS Split

   • Modaliteti

    Pompë ngrohjeje (A2W)

  • Ushqimi elektrik (njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]

   Ushqimi elektrik (njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]

   • 1Ф, 220~240V, 50Hz

  • Lidhjet e tubacioneve

   Lidhjet e tubacioneve

   • Tubi i lëngut (Ø, mm)

    9.52 mm

   • Tubi i lëngut (Ø, inç)

    3/8"

   • Tubi i gazit (Ø, mm)

    15.88 mm

   • Tubi i gazit (Ø, inç)

    5/8"

  • Zhurma

   Zhurma

   • Trysnia zanore

    30 dBA

   • Niveli i fuqisë zanore

    44 dBA

  • Përmasat e jashtme (njësia e brendshme)

   Përmasat e jashtme (njësia e brendshme)

   • Pesha neto (kg)

    45.0 kg

   • Përmasat neto (gj-l-th) (mm)

    510 x 850 x 315 mm