am040fxmdeh eu 001 front white
am040fxmdeh eu 003 r perspective white
am040fxmdeh eu 004 dynamic white
rc125dhxeb 005 front open white
rc125dhxeb 006 r perspective open white

  Kapaciteti:12.0KW

  Fiche:A+++

  Njësia e jashtme e ndarë (R410a)

  AE120AXEDEHEU

  • Združljivo z aplikacijo SmartThings
  Gjeni një instalues
  Visual @1x desktop

  Efikasiteti

  Samsung EHS përfshin një sërë funksionesh të avancuara që ndihmojnë në optimizimin e përdorimit të energjisë dhe janë të certifikuara në mënyrë të pavarur për ofrim efikasiteti të përmirësuar energjetik në krahasim me modelet e mëparshme. Kontrolli 2-zonësh mundëson ngrohjen e njëkohshme me dy kërkesa të ndryshme për temperaturën e ujit. Funksioni i aktivizuar fotovoltaik kontrollon statusin e paneleve diellore dhe rregullon temperaturën për të reduktuar përdorimin e energjisë elektrike në rrjet. Ndërsa funksioni Smart Grid Ready i ndihmon përdoruesit të përfitojnë nga opsionet e ushqimit elektrik ekonomikisht efikase dhe të qëndrueshme.

  Visual @1x desktop

  Ekologjik

  Samsung EHS Mono dhe Split janë krijuar për të ofruar aftësi të sofistikuara ngrohjeje dhe kredenciale jetese të gjelbra të kërkuara nga familjet moderne*. * https://www.samsung.com/semiconductor/about-us/green-management/

  Specifikimet e produktit

  • Funksionet

   Funksionet

   • Lloji

    EHS Split

   • Modaliteti

    Pompë ngrohjeje (A2W)

  • Ushqimi elektrik (njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]

   Ushqimi elektrik (njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]

   • 1Ф, 220~240V, 50Hz

  • Hyrja aktuale

   Hyrja aktuale

   • Ftohje (℃)

    14.00 A

   • Ngrohje (℃)

    11.70 A

  • Efikasiteti energjetik

   Efikasiteti energjetik

   • EER (ftohje) [W/W]

    3.87

   • COP (ngrohje) [W/W]

    4.63

   • Niveli i energjisë i ngrohësit të ambientit (55 °C / 35 °C)

    A+ / A+++

  • Kapaciteti

   Kapaciteti

   • Ftohje [kW]

    12.0 kW

   • Ngrohje [kW]

    12.0 kW

  • Fuqia

   Fuqia

   • MCA

    28.0 A

   • MFA

    35.0 A

  • Hyrja elektrike

   Hyrja elektrike

   • Ftohja 1)

    3.10 kW

   • Ngrohja 2)

    2.59 kW

  • Ventilatori

   Ventilatori

   • Niveli i prurjes së ajrit (E lartë / e mesme / e ulët) [m3/min]

    99 CMM

  • Lidhjet e tubacioneve

   Lidhjet e tubacioneve

   • Gjatësia maks. Lartësia [m]

    30 m

   • Tubi i lëngut (Ø, mm)

    9.52 mm

   • Tubi i lëngut (Ø, inç)

    3/8"

   • Tubi i gazit (Ø, mm)

    15.88 mm

   • Tubi i gazit (Ø, inç)

    5/8"

   • Gjatësia maks. Gjatësia [m]

    50 m

  • Freoni

   Freoni

   • Lloji

    R410A(Contains fluorinated greenhouse gas, GWP=2,088)

   • Mbushja e fabrikës (kg)

    2.98 kg

   • Mënyra e komandimit

    EEV

  • Zhurma

   Zhurma

   • Trysnia zanore

    50 /51 dBA

   • Niveli i fuqisë zanore

    64 / 64 dBA

  • Përmasat e jashtme (njësia e brendshme)

   Përmasat e jashtme (njësia e brendshme)

   • Pesha neto (kg)

    45.0 kg

   • Përmasat neto (gj-l-th) (mm)

    510 x 850 x 315 mm

  • Temp. e punës Diapazoni

   Temp. e punës Diapazoni

   • Ftohje (°C)

    10~46 ℃

   • Ngrohje (°C)

    -25~35 ℃

   • Ujë i ngrohtë për banesa (°C)

    -25~43 °C

  • Temperatura e ujit në largim

   Temperatura e ujit në largim

   • Ngrohje (°C)

    15~55 °C

   • Ftohje (°C)

    5~25 °C

  • Përmasat e jashtme (njësia e jashtme)

   Përmasat e jashtme (njësia e jashtme)

   • Pesha neto (kg)

    100.5 kg

   • Përmasat neto (gj-l-th) (mm)

    940 x 1,420 x 330 mm


  ¹ Bazuar në testimin nga një laborator pale të tretë në përputhje me ASTM B117, një metodë zyrtare testimi. Për më shumë detaje, kontaktoni me ekspertët e Samsung. ² Bazuar në testimin nga laborator pale të tretë, me presion konkret freoni për 1 minutë, pas një testi me spërkatje me kripë (SST) prej mbi 2280 orësh. ³ Gjendja ajër-ujë: (Ngrohje) Hyrje/dalje uji 30℃/35℃, Ajër i jashtëm 7℃[DB]/6℃[WB]; (ftohje) Hyrje/dalje uji 23℃/18℃, Ajër i jashtëm 35℃[DB]. ⁴ Të gjitha produktet Samsung EHS përputhen me standardet minimale të performancës së energjisë të BE-së EcoDesign (MEPS). ⁵ Ofrohet vetëm në modele të caktuara. Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj lokal të Samsung për informacion të plotë rreth produktit. ⁶ Bazuar në rezultatet e testit të brendshëm të Samsung në krahasim me modelin Samsung AR09FSSKABENEU. Rezultatet individuale mund të ndryshojnë. ⁷ Gjatë testimit të modeleve Split 6 kW dhe 9 kW bazuar në testimin e brendshëm të Samsung Korea. Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve mjedisorë dhe përdorimit individual. ⁸ Referojuni manualit të instalimit për specifikime të detajuara kundër ngrirjes. Kontrolli i mbrojtjes kundër ngrirjes duhet të përdoret vetëm për masë ndihmëse përveç përzierjes së glikolit.