console s
console side 330

  Kapaciteti:2.2KW

  TDM Plus njësia e konsolës

  AE022MNJDEHEU

  Gjeni një instalues
  Visual @1x desktop

  Dizajn i hollë dhe inteligjent

  TDM Plus Console ka një dizajn të hollë dhe inteligjent. Duke qenë vetëm 199 mm e trashë, mund të përshtatet në pothuajse çdo hapësirë dhe ndihmon në ruajtjen e temperaturës optimale. Një panel novator gjithashtu parandalon akumulimin e pluhurit. Ekrani i zi me prekje shton komoditetin dhe elegancën.

  Visual @1x desktop

  Dalje ajri 2-drejtimëshe

  Daljet e ajrit 2-drejtimëshe sigurojnë që çdo centimetër hapësirë të arrijë shpejt temperaturën e dëshiruar dhe të mbetet e tillë. Ajri i ngrohtë nxirret nga dalja e poshtme e ajrit, duke ndihmuar në përhapjen e ngrohtësisë në mënyrë të barabartë në të gjithë dhomën.

  Visual @1x desktop

  Modaliteti i heshtur

  TDM Plus Console lejon një përzgjedhje të 4 modaliteteve të funksionimit (i lartë, i mesëm, i ulët dhe i heshtur) për të përfituar ngrohjen dhe ftohjen optimale në një sërë situatash. Në modalitetin e heshtur gjeneron një fluks ajri të qetë, por të rehatshëm me një nivel zhurme prej 23 dBA¹.

  Specifikimet e produktit

  • Funksionet

   Funksionet

   • Lloji

    CONSOLE

   • Modaliteti

    HEAT PUMP

  • Hyrja aktuale

   Hyrja aktuale

   • Ftohje (℃)

    0.13 A

   • Ngrohje (℃)

    0.13 A

  • Kapaciteti

   Kapaciteti

   • Ftohje [kW]

    2.20 kW

   • Ngrohje [kW]

    2.50 kW

  • Hyrja elektrike

   Hyrja elektrike

   • Ftohja 1)

    0.016 kW

   • Ngrohja 2)

    0.016 kW

  • Ventilatori

   Ventilatori

   • Lloji

    Turbo Fan

   • Niveli i prurjes së ajrit (E lartë / e mesme / e ulët) [m3/min]

    6.3 / 5.4 / 4.9 CMM

  • Lidhjet e tubacioneve

   Lidhjet e tubacioneve

   • Tubi i lëngut (Ø, mm)

    6.35 mm

   • Tubi i lëngut (Ø, inç)

    1/4

   • Tubi i gazit (Ø, mm)

    12.7 mm

   • Tubi i gazit (Ø, inç)

    1/2

   • Tubi i kullimit (Ø, mm)

    ID18mm Hose mm

  • Freoni

   Freoni

   • Lloji

    R410A(Fluorinated greenhouse gas, GWP=2,088)

   • Mënyra e komandimit

    EEV INCLUDED

  • Zhurma

   Zhurma

   • Trysnia zanore

    34 / 32 / 30 dBA

   • Niveli i fuqisë zanore

    52 dBA

  • Përmasat e jashtme (njësia e brendshme)

   Përmasat e jashtme (njësia e brendshme)

   • Pesha neto (kg)

    15.5 kg

   • Përmasat neto (gj-l-th) (mm)

    720 x 620 x 199 mm

  • Aksesorë të mëtejshëm

   Aksesorë të mëtejshëm

   • Filtri i ajrit

    Included


  ¹ Bazuar në testimin e brendshëm. Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të përdorimit individual.