hydro unit left s 330
hydro unit left s

  Kapaciteti:9.0KW

  Fiche:A+++

  TDM Plus njësia hidro

  AE090BNYDEHEU

  • Efikasitet energjetik
  Gjeni një instalues
  Visual @1x desktop

  Efikasiteti

  Samsung EHS përfshin një sërë funksionesh të avancuara që ndihmojnë në optimizimin e përdorimit të energjisë dhe janë të certifikuara në mënyrë të pavarur për ofrim efikasitei të përmirësuar energjetik në krahasim me modelet e mëparshme. Kontrolli 2-zonësh mundëson ngrohjen e njëkohshme me dy kërkesa të ndryshme për temperaturën e ujit. Funksioni i aktivizuar fotovoltaik kontrollon statusin e paneleve diellore dhe rregullon temperaturën për të reduktuar përdorimin e energjisë elektrike në rrjet. Ndërsa funksioni Smart Grid Ready i ndihmon përdoruesit të përfitojnë nga opsionet e ushqimit elektrik ekonomikisht efikase dhe të qëndrueshme.

  Visual @1x desktop

  Diapazon i gjerë funksionimi

  Hidronjësitë e montuara në mur EHS mund të shkarkojnë ujë të ftohtë dhe të ngrohtë nga 5–55°C (temperatura e ujit që del) dhe ClimateHub (Hydro Unit Integrated Tank) mund të ruajë deri në 70°C ujë (për shkak të funksionimit të ngrohësit përforcues). Njësitë e brendshme EHS TDM Plus Air-to-Air ju ofrojnë ngrohje të shpejtë individuale prej -25–24℃ dhe ftohje 10–46℃ për çdo dhomë, si dhe ngrohje ajër-ujë prej -25–35℃ dhe ftohje 10–43℃.

  Specifikimet e produktit

  • Funksionet

   Funksionet

   • Lloji

    EHS TDM PLUS (HYDRO UNIT)

   • Modaliteti

    Pompë ngrohjeje (A2W)

  • Ushqimi elektrik (njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]

   Ushqimi elektrik (njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]

   • 1,2,220-240,50

  • Kapaciteti

   Kapaciteti

   • Ftohje [kW]

    5.1~8.0 kW

   • Ngrohje [kW]

    4.4~9.0 kW

  • Lidhjet e tubacioneve

   Lidhjet e tubacioneve

   • Tubi i lëngut (Ø, mm)

    6.35 mm

   • Tubi i lëngut (Ø, inç)

    1/4

   • Tubi i gazit (Ø, mm)

    15.88 mm

   • Tubi i gazit (Ø, inç)

    5/8

  • Zhurma

   Zhurma

   • Niveli i trysnisë zanore (i lartë/mesëm/ulët) [dB(A)]

    31 dBA

   • Niveli i fuqisë zanore

    48 dBA

  • Përmasat e jashtme (njësia e brendshme)

   Përmasat e jashtme (njësia e brendshme)

   • Pesha neto (kg)

    45.5 kg

   • Përmasat neto (gj-l-th) (mm)

    510 x 850 x 315 mm

  • Temperatura e ujit në largim

   Temperatura e ujit në largim

   • Ngrohje (°C)

    15~55 (H/P : 25~55) °C

   • Ftohje (°C)

    5~25 °C