am045mnldeh eu 001 front silver
am045mnldeh eu 002 dynamic1 silver
am045mnldeh eu 003 dynamic2 silver
am045mnldeh eu 004 dynamic3 silver

  Kapaciteti:5.6KW

  TDM Plus LSP njësia e kanalit

  AE056ANLDEHEU

  Gjeni një instalues
  Visual @1x desktop

  Sistemi i purifikimit

  Kanali TDM Slim vjen me një sistem të integruar purifikimi që siguron që ajri në ambientet tuaja të jetë i pastër dhe higjienik. Sistemi i purifikimit bllokon lloje të caktuara të grimcave të pluhurit dhe ndihmon në minimizimin e përhapjes së pluhurit dhe të llojeve të caktuara të baktereve. Ai largon deri në 99,7% të llojeve të caktuara të ndotësve të ajrit², si dhe alergjenëve³.

  Visual @1x desktop

  Hyrja e ajrit 2-drejtimëshe

  TDM Plus Slim Duct ka një hyrje ajri 2-drejtimëshe - poshtë ose pas - që jep shumë më tepër fleksibilitet në zgjedhjen e një vendi instalimi. Mund të konfigurohet për të mundësuar fluks optimal të ajrit në pothuajse çdo ambient, fshehur prapa tavaneve.

  Specifikimet e produktit

  • Funksionet

   Funksionet

   • Lloji

    Home Duct 1

   • Modaliteti

    HEAT PUMP

  • Ushqimi elektrik (njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]

   Ushqimi elektrik (njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]

   • 1 , 2, 220-240 ,50

  • Hyrja aktuale

   Hyrja aktuale

   • Ftohje (℃)

    0.62 A

   • Ngrohje (℃)

    0.58 A

  • Kapaciteti

   Kapaciteti

   • Ftohje [kW]

    5.60 kW

   • Ngrohje [kW]

    6.30 kW

  • Hyrja elektrike

   Hyrja elektrike

   • Ftohja 1)

    0.073 kW

   • Ngrohja 2)

    0.068 kW

  • Ventilatori

   Ventilatori

   • Lloji

    Sirocco Fan

   • Niveli i prurjes së ajrit (E lartë / e mesme / e ulët) [m3/min]

    115.5 /12.5 /9.5 CMM

   • Presioni i jashtëm statik (min./std./maks.) [mmAq]

    0 / 2 / 4 mmAq

   • Presioni i jashtëm statik (min./std./maks.) [Pa]

    0 / 19.6 / 39.2 Pa

  • Lidhjet e tubacioneve

   Lidhjet e tubacioneve

   • Tubi i lëngut (Ø, mm)

    6.35 mm

   • Tubi i lëngut (Ø, inç)

    1/4

   • Tubi i gazit (Ø, mm)

    12.7 mm

   • Tubi i gazit (Ø, inç)

    1/2

   • Tubi i kullimit (Ø, mm)

    VP25 (OD 32,ID 25) mm

  • Freoni

   Freoni

   • Lloji

    R410A(Fluorinated greenhouse gas, GWP=2,088)

   • Mënyra e komandimit

    EEV INCLUDED

  • Zhurma

   Zhurma

   • Niveli i trysnisë zanore (i lartë/mesëm/ulët) [dB(A)]

    34 / 30 / 26 dBA

   • Niveli i fuqisë zanore

    54 dBA

  • Përmasat e jashtme (njësia e brendshme)

   Përmasat e jashtme (njësia e brendshme)

   • Pesha neto (kg)

    18.9 kg

   • Përmasat neto (gj-l-th) (mm)

    900 x 199 x 440 mm

  • Aksesorë të mëtejshëm

   Aksesorë të mëtejshëm

   • Pompa e shkarkimit

    built-in


  ¹ Bazuar në modelin AM036KNLDEH/EU. Gjerësia e modeleve të tjera mund të ndryshojë. ² Bazuar në testimin e brendshëm. Efikas për 4 viruse, duke përfshirë nëntipin H1N1 dhe baktere të caktuara. Të dhënat janë matur në kushte specifike testimi dhe rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve mjedisorë dhe përdorimit individual. ³ Testuar në Qendrën e Shkencave Mjedisore Kitasato (Japoni) dhe Universitetin e Jonseit (Kore) / laboratorin e testimit në Kore (FITI/KEMTI) dhe laboratorin e testimit në Japoni (ITEA).