am040fxmdeh eu 001 front white
am040fxmdeh eu 003 r perspective white
am040fxmdeh eu 004 dynamic white
rc125dhxeb 005 front open white
rc125dhxeb 006 r perspective open white

  Kapaciteti:12.0KW

  Fiche:A+++

  TDM Plus njësi e jashtme

  AE120MXTPEHEU

  • Združljivo z aplikacijo SmartThings
  Gjeni një instalues

  Funksionim i personalizuar në çdo kohë

  Mund të vendosni përparësitë dhe modalitetet për pompën e ngrohjes TDM Plus duke përdorur njësinë e kontrollit. Mund dhe të përshtatni cilësimet ose parametrat që ju përshtaten.

  Introduction @1x desktop

  TDM Plus Outdoor

  Funksionet

  Rendiment i lartë edhe në temperatura të ulëta

  Sistemi TDM Plus është i pajisur me një kompresor inverter që mund të japë deri në 90% të potencialit të tij nominal edhe në një temperaturë të jashtme prej -10℃. Funksionimi është i garantuar edhe nëse temperaturat e jashtme bien deri në -25℃.

  Specifikimet e produktit

  • Funksionet

   Funksionet

   • Lloji

    EHS TDM PLUS

   • Modaliteti

    Pompë ngrohjeje (A2W)

  • Hyrja aktuale

   Hyrja aktuale

   • Ftohje (℃)

    13.20 A

   • Ngrohje (℃)

    12.40 A

  • Efikasiteti energjetik

   Efikasiteti energjetik

   • EER (ftohje) [W/W]

    4.14

   • COP (ngrohje) [W/W]

    4.41

  • Kapaciteti

   Kapaciteti

   • Ftohje [kW]

    12.00 kW

   • Ngrohje [kW]

    12.00 kW

  • Fuqia

   Fuqia

   • MCA

    28.00 A

   • MFA

    35.00 A

  • Hyrja elektrike

   Hyrja elektrike

   • Ftohja 1)

    2.90 kW

   • Ngrohja 2)

    2.72 kW

  • Ventilatori

   Ventilatori

   • Lloji

    Propeller Fan

   • Niveli i prurjes së ajrit (E lartë / e mesme / e ulët) [m3/min]

    103 CMM

  • Lidhjet e tubacioneve

   Lidhjet e tubacioneve

   • Tubi i lëngut (Ø, mm)

    9.52 mm

   • Tubi i lëngut (Ø, inç)

    3/8

   • Tubi i gazit (Ø, mm)

    15.88 mm

   • Tubi i gazit (Ø, inç)

    5/8

  • Freoni

   Freoni

   • Lloji

    R410A(Fluorinated greenhouse gas, GWP=2,088)

   • Mbushja e fabrikës (kg)

    3.5 kg

   • Mbushja e fabrikës (tCO2e)

    7.31 tCO2e

  • Zhurma

   Zhurma

   • Trysnia zanore

    C: 51 / H: 52 dBA

   • Niveli i fuqisë zanore

    70 dBA

  • Temp. e punës Diapazoni

   Temp. e punës Diapazoni

   • Ngrohje A2W (°C)

    -25~35 °C

   • Ftohje A2W (°C)

    10~46 °C

   • Ujë i ngrohtë për banesa (°C)

    -25~43 °C

   • Ngrohje A2A (°C)

    -25~24 °C

   • Ftohje A2A (°C)

    10~46 °C

  • Përmasat e jashtme (njësia e jashtme)

   Përmasat e jashtme (njësia e jashtme)

   • Pesha neto (kg)

    107.0 kg

   • Përmasat neto (gj-l-th) (mm)

    940 x 1,420 x 330 mm