ae022tnxdeh eu 001 front white
ae022tnxdeh eu 002 front open white
ae022tnxdeh eu 003 l perspective white
ae022tnxdeh eu 004 l perspective open white
ae022tnxdeh eu 005 r perspective white
ae022tnxdeh eu 006 r perspective open white
ae022tnxdeh eu 010 over head white
ae022tnxdeh eu 007 front low white
ae022tnxdeh eu 008 dynamic(l) white
ae022tnxdeh eu 009 dynamic(r) white

  Kapaciteti:2.2KW

  Fiche:A+++

  TDM Plus WindFree™️ njësi muri

  AE022TNXDEHEU

  Gjeni një instalues

  TDM Plus WindFree™ Deluxe

  Samsung zgjeron teknologjinë WindFree™ me një model krejtësisht të ri WindFree™ të montuar në mur për gamën e produkteve EHS TDM Plus. Modeli i fundit TDM Plus WindFree™ Deluxe vjen i pajisur me teknologji WindFree™ Cooling, që e përhap ajrin e freskët butë dhe njëtrajtshëm përmes mijëra mikrovrimave për të krijuar kushte "Ajri pezull"¹. • E pajisur me protokoll komunikimi NASA. • Ofrohet në diapazon kapaciteti 2,2-5,6 kW me setin opsional EEV.

  Introduction @1x desktop

  Specifikimet e produktit

  • Funksionet

   Funksionet

   • Lloji

    QMD RAC (Wind free)

   • Modaliteti

    HP/HR

  • Ushqimi elektrik (njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]

   Ushqimi elektrik (njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]

   • 1, 220~240V, 50Hz

  • Hyrja aktuale

   Hyrja aktuale

   • Ftohje (℃)

    0.16 A

   • Ngrohje (℃)

    0.16 A

  • Kapaciteti

   Kapaciteti

   • Ftohje [kW]

    2.2 kW

   • Ngrohje [kW]

    2.5 kW

  • Hyrja elektrike

   Hyrja elektrike

   • Ftohja 1)

    0.024 kW

   • Ngrohja 2)

    0.024 kW

  • Ventilatori

   Ventilatori

   • Lloji

    Crossflow Fan

   • Niveli i prurjes së ajrit (E lartë / e mesme / e ulët) [m3/min]

    5.7/5.0/4.5 CMM

  • Lidhjet e tubacioneve

   Lidhjet e tubacioneve

   • Tubi i lëngut (Ø, mm)

    6.35 mm

   • Tubi i lëngut (Ø, inç)

    1/4"

   • Tubi i gazit (Ø, mm)

    12.7 mm

   • Tubi i gazit (Ø, inç)

    1/2"

   • Tubi i kullimit (Ø, mm)

    ID 18 HOSE mm

  • Freoni

   Freoni

   • Lloji

    R410A

   • Mënyra e komandimit

    EEV NOT INCLUDED

  • Zhurma

   Zhurma

   • Trysnia zanore

    34/32/30/27(wind free) dBA

   • Niveli i fuqisë zanore

    51 dBA

  • Përmasat e jashtme (njësia e brendshme)

   Përmasat e jashtme (njësia e brendshme)

   • Pesha neto (kg)

    8.5 kg

   • Përmasat neto (gj-l-th) (mm)

    820x299x215 mm

  • Smart

   Smart

   • Seti WiFi

    N/A

  • Lidhja me aplikacione

   Lidhja me aplikacione

   • Mbështetja e aplikacionit SmartThings

    N/A


  ¹ ASHRAE (Shoqata Amerikane e Inxhinierëve të Ngrohjes, Ngrirjes dhe Kondicionerëve) e përcakton "Ajrin pezull" si rryma ajri që lëvizin me shpejtësi nën 0,15 m/s me mungesë rrymash të ftohta. ² Testuar në laboratorin e jashtëm korean të testimeve (FITI). Të dhënat janë matur në kushte specifike testimi dhe mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve mjedisorë dhe përdorimit individual. Disa ndotës të ajrit të përmendur janë Escherichia coli ATCC 25922 dhe Staphylococcus aureus ATCC 6538.