ClimateHub: Prepoznatljivo Samsung rješenje za grijanje i hlađenje

Listajte prema dole

Luxury White Kitchen Interior with Laundry RoomLuxury White Kitchen Interior with Laundry Room

ClimateHub je sveobuhvatno integrisano rješenje koje donosi savršenu klimu u zatvorenom prostoru i toplu vodu u Vaš dom. ClimateHub štedi Vaš dragocjeni unutrašnji prostor kombinacijom hidro jedinice i rezervoara za toplu vodu u jednoj kompaktnoj jedinici. Savršenim uklapanjem u enterijer Vašeg doma, ClimateHub je savršen za novoizgrađene i obnovljene domove ili kao zamjena za tradicionalni plinski bojler.

Prednosti

ClimateHub rješenje nudi mnoštvo prednosti

Jedna, integrisana jedinica

ClimateHub je jedna, integrisana jedinica koja sadrži modularni rezervoar i Hidro jedinicu u tri opcije (ClimateHub TDM Plus, ClimateHub Mono i ClimateHub Split), i sve je instalirano na jednom mjestu. Sve što trebate je izabrati Vašu željenu lokaciju postavke.

Naši sistemi grijanja

Dostupna u tri verzije; svaka je kompatibilna sa ClimateHub.
 • DK-windfree-kitchen-feature-visual-1.jpg

  ClimateHub TDM Plus

  Njezina inovativna tehnologija kombinuje hlađenje, grijanje i potrošnu toplu vodu. ClimateHub TDM Plus pruža integrisano rješenje koje obuhvata hidro jedinicu i rezervoar za vodu od 200 ili 260 litara. Zahvaljujući kompaktnoj veličini, ClimateHub se savršeno uklapa u servisne prostorije u Vašem domu.
 • Washing machine and dryer in the bathroom

  ClimateHub Mono

  Sa svojom Hidro jedinicom integrisanom u rezervoar ClimateHub Mono rješenje može da se povezuje sa opremom treće strane kao što je rezervoar tople vode (DHW). Jedna vanjska jedinica koja uključuje hidraulične komponente uz odabir ClimateHub znači da ne morate praviti prostor za cjevovod rashladnog sredstva, što je čini još lakšom za instalaciju i korištenje.
 • Dk-ehs-winter-eco-friendliness-on.jpg

  ClimateHub Split

  Također opremljena Hidro jedinicom integrisanom u rezervoar ClimateHub Split je jedna vanjska jedinica koja se povezuje na hidro jedinicu integrisanu na rezervoar pomoću cijevi za rashladno sredstvo. Pojačajte ovu jedinicu povezivanjem na smart grid ili solarnu energiju.

¹ ASHRAE (Američko društvo inžinjera za grijanje, hlađenje i klimatizaciju) definiše „Miran vazduh” kao strujanje vazduha na brzini ispod 0,15 m/s, bez hladnog propuha.