Kondicionerë për shumë dhoma

Lëvizni poshtë

DK-windfree-lounge-1-feature-visual-1.jpgDK-windfree-lounge-1-feature-visual-1.jpg

Po kërkoni një zgjidhje klimatizimi që mund të ngrohë ose ftohë me efikasitet shumë dhoma në shtëpinë ose apartamentin tuaj?

Merrni parasysh një sistem Multi Split për kontroll optimal të klimës.

Karakteristikat kryesore të sistemit AC Multi Split

* Disa veçori mund të ndryshojnë në varësi të njësisë së brendshme të zgjedhur

Rehatia

Teknologjia jonë unike WindFree™ përdor mijëra mikrovrima për të përhapur lehtë ajrin në çdo dhomë, në mënyrë që të jeni rehat dhe të qetë pa rryma të pakëndshme. Sensorët e detektorit të lëvizjes¹ sigurojnë që njësitë të funksionojnë në bazë të aktivitetit dhe modaliteti i ftohjes së shpejtë arrin temperaturën e dëshiruar shpejt, për lehtësim të menjëhershëm nga nxehtësia e jashtme.
samsung training installer 2

Instalim Multi Split

Pavarësisht nëse po kërkoni të përmirësoni sistemin tuaj ekzistues të klimës apo të instaloni një të ri, Samsung ofron një sërë opsionesh për t'iu përshtatur nevojave tuaja specifike. Ne punojmë me instalues të kualifikuar dhe me përvojë që ofrojnë shërbime të ekspertëve në planifikimin, instalimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve të kontrollit të klimës në banesa. Gjeni një instalues Samsung pranë jush.
Gjeni një instalues

Keni nevojë për ajër të kondicionuar për një hapësirë më të vogël? Eksploroni këtë zgjidhje

Ende nuk jeni të sigurt nëse dëshironi të ngrohni dhe ftohni hapësira të shumta apo duhet vërtet të kontrolloni klimën e një dhome? Ka mundësi të tjera, sigurisht. Një zgjidhje Single Split mund të jetë një opsion më i mirë për situatën tuaj. Zbuloni se cila zgjidhje është e duhura për ju.

schematic single split2

¹ Sensori i diktimit të lëvizjes (MDS) pikas mungesën e lëvizjeve pas 5 minutash minimumi deri në 60 minuta maksimumi. Sensori i diktimit të lëvizjes ofrohet në WindFree™ Elite dhe si aksesor për minikasetën 4-drejtimëshe.

²  Verifikuar nga mostrat e testimit "Intertek" të "Samsung AR9500T" përmes qarkullimit të vazhdueshëm të ajrit (sipas protokollit KS K 0693:2016 duke përdorur virusin e bakteriofagut MS2 ATCC 15597-B1 dhe shtamin Escherichiacoli C3000 ATCC 15597) dhe filtrin antiviral "Tri-Care" (sipas kritereve të testimit të përcaktuara nga "Samsung" duke përdorur Staphylococcus aureus ATCC 6538 dhe Klebsiella pneumoniae ATCC 4352). Produktet tona nuk janë testuar për ndikimin e tyre në virusin COVID-19. Prandaj, ne nuk ngremë dhe as japim ndonjë pretendim apo garanci të shprehur ose të nënkuptuar për sa i përket virusit COVID-19. Ofrohet vetëm në modelet WindFree™ Elite dhe Avant.

³ Ofrohet në pajisje me Android dhe iOS. Nevojitet lidhje me Wi-Fi dhe një llogari në Samsung.